Николай Дойнов

Николай Дойнов и семейството му от няколко седмици се къпят в лукса на нов апартамент. Огромното жилище на новинаря по нищо не отстъпва на баровския дом на Цветан Цветанов. Единственият минус, е че телевизионният водещият не разполага със собствен асансьор.

Любопитна подробност е, че новият дом на Ники е в близост до скандалната кооперация на „Артекс“, където всъщност живее Цветанов. Двамата вече са комшии в престижния столичен кв. „Изток“, където живеят и други родни знаменитости. Сделката за апартамента водещият на новините по Нова телевизия изповядал още през лятото, но обзавеждането отнело повече от предвиденото и семейство Дойнови се нанесли едва наскоро. Цялата интериорна концепция и всички мебели били направени по поръчка от фирма, занимаваща се с вътрешен дизайн. Освен крупната сума, която журналистът инвестирал в самия имот, хора от бранша коментират, че е пръснал луди пари и за дизайнерските мебели. Обстановката в апартамента на Ники визуално напомня на тази в палатите на евродепутатката Елена Йончева, макар водещият да не се е доверил на фирмата на нейния мъж Пламен за интериора.

Цялото жилище на Дойнов е решено в светлите тонове. Присъстват предимно бяло, бежово и млечнокафяво. Във всички стаи обаче има акценти, като креслото в хола, което е в тревистозелено. За да угоди на сина си Марко, журналистът впрегнал строителната бригада да му изгради дървена къщичка насред детската стая. В нея има и вградено легло, където наследникът на тв звездата да нощува. Като подарък към половинката си Петя, която преди години се занимаваше с моделство, Дойнов облицовал антрето с огромни огледала, пред които тя да се суети.

С новата си придобивка Дойнов се изкачва на челните места по имотно състояние сред колегите си. Макар екранната му партньорка Ани Салич и водещият на „Здравей, България“ Виктор Николаев да го водят по брой имоти, жилищата им далеч не са толкова луксозни отвътре. Топжурналистът Антон Хекимян от конкурентната БТВ пък обитава скромна панелка в кв. „Бъкстон“, обзаведена с малък бюджет от евтините вериги за мебели.

Виж още:Новините на БТВ с нова красива водеща (СНИМКА)Новините на БТВ вече имат ново лице – Виктория Готева.

loading...