За Николета Лозанова няма ограничения за скорост по пътищата. Знаците не важат за тунингованата мадама от с. Караджово, която не се съобразява с тях и смело се придвижва из родината ни с превишена скорост.

Най-популярната ни плеймейтка качи в социалните мрежи клипче как шофьорът й я вози, а тя се наслаждава на пътя и хубавата музика. Мощният джип “Мерцедес” лети из София с цели 175 км/ч, което е доста над ограничението. От видеото не става яно къде точно е Ни Ло, но дори и по Околовръстния път скоростта на движение е ограничена до 80 кв/ч, пише в. „Уикенд“.

Любимата на вратаря Ники Михайлов е фенка на джиповете “Мерцедес”, но предишното й возило бе бяло, а сега се вози в последен модел Mecedes-Benz GLS 400 D 4MATIC AMG 6+1, който обича да изтъква, че си е купила сама и в това няма нищо чудно.

Моделката изкарва достатъчно и може да си позволи да има толкова скъпа кола. Тя никога не кара звяра на четири колела, а ползва услугите на шофьор, който има нареждане от шефката си да натиска педала на газта докрай. Най-често плеймейтката се разминава без глоби от полицаите, а минава тънко с една усмивка и някое селфи с катаджията.

Николета лети из София със 175 км/ч докато КАТ спи

Обикновено красавицата от пловдивското село Караджово се вози на задната седалка като истинска принцеса, но понякога по изключение сяда и отпред. Лозанова не позволява на шофьора си да вдига повече от разрешената скорост единствено когато е с дъщеря си Никол.

Ни Ло внимава на пътя само ако и наследницата й е в колата, в останалите случаи дава право на шофьора си да “лети” по родните пътища.

“По нареждане на Николета се кара бавно, ако Никол е в джипа. Ако е сама или с Ники Михайлов, се вдига доста по-висока скорост”, твърдят от обкръжението на бившата на Валери Божинов.

Източниците на изданието допълват, че плеймейтката държи на чистотата и през няколко дни посещавала автомивка, за да блести возилото й.


loading...