плеймейтката Николета Лозанова

Колкото и да тъжим по лятото, фактите са, че вече по телевизията вървят реклами за Коледа. До топлото време остава има-няма половин година и самата мисъл за това си е депресираща, разказва Celebrity Box. Така единственият начин да се спасиш от зимата и дебелите дрехи, е да идеш на място, където не е зима, а местните не знаят що е сняг и пуловер. Именно това направи плеймейтката Николета Лозанова.

Николета Лозанова: Аз наистина не харесвам България, българската жена няма класаНиколета Лозанова беше специален гост на предаването „Папараци“, което стартира вчера новия си сезон…Sep 17 2019skafeto.com

Тя, заедно с дъщеричката й Никол, се отдадоха на блясъка и лукса на най-скъпия хотел в Дубай.

🐡

A post shared by NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on

Самата Никол по нищо не личи от кадрите да се е впечатлила от факта, че е на такова място, тъй като от story-тата на Николета видяхме, че тя има ново любимче – малко плюшено зайче.

👧🏻❤️🐭

A post shared by NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on

Николета обаче знае как да впечатли стотиците си хиляди последователи в Instagram и освен с локация, провокира и със снимки по изключително стилен бански, който подчертава всяка извивка по тялото й и най-вече новите й над 400-кубикови придобивки.

Gone with the wind 💋

A post shared by NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on

На друга снимка Николета „просто си почива“ върху луксозен автомобил и по нищо не личи, че има намерение да се раздели с красивия си тен.

Дубайското бягство на плеймейтката Николета Лозанова съвпадна със скандала между нея и психоложката на националния ни отбор по футбол, на която тя се присмя заради начина, по който изглежда и позицията, която заема.
Николета Лозанова сподели за едно от най-трудните неща в живота сиНиколета Лозанова в последно време не бе особено активна в изказванията си, което обаче не значи, че…Oct 7 2019skafeto.com

loading...