Николета Лозанова сподели

Николета Лозанова в последно време не бе особено активна в изказванията си, което обаче не значи, че тя няма начин да споделя с обществото и феновете си онова, което иска да бъде споделено. Тя разкри какво е едно от най-трудните неща в живота й.

Николета Лозанова за пореден път предизвика скандал с откровенията си, пишат от show.blitz.bg. Пловдивчанката отдели няколко минути за своите последватели в Инстаграм, като им даде право да й задават въпроси. Сред множеството хвалби имаше и доста пиперливи въпроси, на които Николета отговори кратко и ясно, но даде повод за коментари и спекулации по темите за изневярата, любовта и отношенията й с половинките.

Попитана дали би простила изневяра тя веднага заявява, че вече е прощавала, но в миналото, сега била пораснала. Това откровение отпределено шокира нейните последователи, които започнаха да си задават въпроса коя половинка се е подиграла така с Лозанова.

Всеобщото заключение е, че става въпрос именно за Валери Божинов, от когото Николета има дъщеря. Говори се, че първият път красивата плеймейтка е простила, но след като разбрала за още негови похождения, решила да сложи край на връзката им.

Почитателка на Николета я пита как би постъпила, акоя някоя евтина жена се навира на любимия й. Отговороът на Николета е красноречив: „Винаги можеш да й хвърлиш дребни за такси“. Лозанова разкрива, че за една връзка е изключително важно партньорите да не заспиват с гръб един към друг. Накрая Николета си позволи да даде съвет на всички обвързани жени, че трябва да обичат себе си повече от партньора, за да не могат да стъпкат самочувствието им.Николета Лозанова: Аз наистина не харесвам България, българската жена няма класаНиколета Лозанова беше специален гост на предаването „Папараци“, което стартира вчера новия си сезон…Sep 17 2019skafeto.comГергана Паси осъди „Папараци“, хората на Николета Лозанова я следяхаС интересно решение излезе Софийският районен съд. По сигнал на Гергана Паси магистратите се произне…May 31 2019skafeto.com

loading...