николета лозанова
Николета Лозанова

За първи път Николета Лозанова се включи в чат с нейни почитатели в Инстаграм. Без притеснение тя отговори и на най-пиперливите въпроси и хвърли доста пикантни неща от личния си живот.

Тя призна, че има 375 кубика в гърдите си, които правила при едни от най-известните пластични хирурзи на София, но отрече да е ремонтирала носа си.

Почитателите й я попитаха какво мисли за вратаря на Левски и националния ни отбор. Отговорът на Николета е любов с прикрепено голямо сърце, както и видео клипче. С него тя показва колко влюбени са двамата. На кадрите Ники Михайлов целува гаджето си. Лозанова сподели още, че много иска да зарадва дъщеря си с братче, което ще кръсти Ники.

Красивата пловдивчанка разкрива още, че е изневерявала, но не уточнява на кого по-точно. Не намира себе си обаче за ревнива, а по-скоро за обидчива. „Разликата е, че ревнивите подценяват себе си, а обидчивите, знаят, че е обидно да те пренебрегват за по-ниска топка“, уточнява тя.

Нарече бившия си съпруг Валери Божинов „най-добрият човек” и не спести критики към сегашните плеймейтки, „които инвестирали в себе си, но нямали харизма”. Завистта на другите я мотивирала да бъде все по-борбена и успяла.Биляна би шута на Валери и го прокле: Никоя няма да те обича като менДоскорошната половинка на Валери Божинов, Биляна Дол излезе с официално съобщение на профила си в „И…Jul 8 2019skafeto.com

Страстната пътешественичка определи Бали като любимата си дестинация и обясни, че планира пътуване в Кения. Наскоро тя бе в Турция на кратка почивка заедно с любимия си Ники Михайлов.

loading...