https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Красивото лице на времето в Нова телевизия Никол Станкулова, която се изявява и като ко-водеща в „На кафе“, допусна гаф в ефир, който унижи брутално Гала. Брюнетката удари шефката си по най-уязвимата за всяка една жена тема, а именно годините. После пък се оправда и призна, че дори хора от екипа са й се разкрещели за гафа в слушалката.

В предаването стана дума за лагерите на смъртта по времето на Адолф Хитлер – „Аушвиц“ и „Бирхенау“, а синоптичката веднага коментира колко интересен й е този етап от историята: „Никога не съм била там и има някаква мистика. По-различно е, вие не го усещате така, Гала, защото сте го преживели“, каза Станкулова, а блондинката веднага отвърна като попарена: „Не, аз по това време не съм живяла, не съм го преживяла.“

„Да. Нямах предвид това“, оправда се синоптичката и продължи: „Дори и цялата тази епоха до 89-а година. Това пък за нас таи някаква мистика и ни е далечно“, замаза после тя, цитирана от „Марица“. Hotnews.bg припомня, че през февруари Гала ще стане на 53 години, а Никол е само на 32.