Лили покори Пловдив на 17 септември

Лили Иванова е неразпознаваема! Примата се опъна след серия разкрасителни операции, благодарение на които е свалила поне 40 лета от своите 80 според официалната ѝ дата на раждане (24.04.1939). Новата си визия вечната Лили показа на концерта си в Пловдив на 17 септември, пише Лупа.бг.

„Лили сякаш е друг човек, не можеш да я познаеш, ефектът от играта на скалпела е поразителен. Вижте нейна снимка отпреди два месеца и ще откриете разликите”, говориха възхитени зрители от събитието в Пловдив.

На 24 април примата отпразнува своя пореден рожден ден. Според годината на раждането ѝ, която официално е посочена като 1939 г., тя стана на 80. Лили Иванова е родена в град Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна и по-късно започва работа като медицинска сестра.

През 1961 г. е одобрена за прослушване в „Концертна дирекция“, София, която организира първото задгранично турне заедно с Емил Димитров, Ирина Чмихова и Мария Косева в Румъния. През 1963 г. тя участва в програмата на хотел „Амбасадор“ и театър „Танасе“ в Букурещ. Блестящото ѝ представяне е отразено в четири директни предавания по румънската държавна телевизия.

Първия си албум Лили Иванова издава по предложение на румънската фирма Electrecord през 1963 г.. Това е и първата дългосвиреща плоча на български изпълнител.

Първата песен на Лили е „Витоша“ по музика и текст на Михаил Манолов.

Първия си концерт в България певицата изнася през 1964 г. в зала „Универсиада“, заедно с Джейн Сверт и рок група „Северните тигри“, а първата награда, която печели, е „Златен ключ“ през 1966 г. в Братислава.

Звездата днес има зад гърба си хиляди концерти, стотици песни, десетки албуми и медийни изяви. Наричана „примата на българската поп музика“, Лили е една от най-обичаните певици у нас в продължение на десетилетия.Никога не е късно! Лили Иванова стана астроложка, спрямо планетите определя концертите сиЛили Иванова стана астроложка на стари години. 80-годишната прима на естрадата в последно време се у…Sep 4 2019skafeto.com


loading...