Райна

Понятието личен живот се свързва с уединение, интимност и недостъпност от страна на външни хора. В същото време обаче известните личности имат личен живот, който често е на показ – получава се интересен оксиморон, който затруднява значително постигането на лично дългосрочно щастие. Очевидно и за поп-фолк дивата Райна ситуацията е подобна, тъй като тя отново има проблеми в живота си.

Фолкаджийката Райна, която напомни за позабравената си личност покрай връзката си със своя съгражданин от Сандански – ММА боеца Валери Тюлеков, отново е сама и по всичко личи, че ще чукне 38 години без хора около себе си, пише „Хотарена“, предават от show.blitz.bg.Любимият на поп-фолк дивата Преслава още е женен за русата ЗлаткаНе е тайна за никого, че поп-фолк дивата Преслава съвсем скоро стана майка на първата си рожба. Тя д…Feb 19 2019skafeto.com

Въпреки че певицата се опитва да направи нещата да изглеждат все едно има големи изисквания към половинките си и високи, незадоволими критерии към силния пол, то всички знаят каква е истината – просто никой не успява да я изтърпи повече от няколко месеца. А вече не е първа младост и именно тя е човекът, който трябва да започне да прави компромиси, освен ако не е решила да си остане стара мома.

От срам, че е имал връзка с нея, Валери дори е изтрил всичките им общи снимки. За да демонстрира непукизъм и да скрие факта, че не може да задържи нито един мъж до себе си, Райна не спира да публикува фотоси от различни места, правейки се на щастлива, придружавана единствено от брат си или… е сама.

Близки до македонското девойче твърдят, че хубавицата от Сандански дори е останала без приятели, тъй като и те не могат да я понасят, заради непрестанното й неоснователно мрънкане. Феновете й също не я разбират – докато беше млада, Райна не залагаше на секс имиджа, с което се различаваше положително от колежките си, а сега, когато с творчество и връзки не може да привлече внимание, не спира да си снима и публикува задника по бански в мрежата. В края на месеца аутсайдера на поп фолка – Райна, ще чукне 38 години, а рожденият си ден, по всичко личи, че ще посрещне отново само с роднини.Голяма трагедия сполетя поп-фолк певицата АндреаПоп-фолк дивата Андреа от скоро пребивава в Щатите, след като остана изключително обидена от реакции…Mar 17 2019skafeto.com


loading...