нова кариера

Преслава е сред родните поп-фолк диви, които изключително стриктно спазват карантината, наложена от Щаба. По тази причина на певицата й се наложи да влезе в ново амплоа, а именно да се боядиса сама. По този повод тя шеговито отбеляза, че обмисля нова кариера в бюти сферата. Вижте повече във видеото.

Фолк звездата Преслава вече свикна с мисълта, че не може да изпълнява професията си на голямата сцена и че няма да може да зикарва пари дълго време, пишат от show.blitz.bg. Затова всеки ден се включва на лайф в официалната си страницата във „Фейсбук“, за да си поговори със своити почитатели. Пред тях изпълнителката на „Лъжа е“ призна, че покрай социалната изолация е открила свой нов талант, така че от глад няма да умре.

Заради извънредното положение и наложената карантина, Преслава не излиза от дома си по никакъв повод. Затова й се наложи да боядиса косата си съвсем сама, а резултата показа пред зрителите в лайфа. „Справих се доста добре, не мислите ли?’, попита ги тя. „Даже мисля да питам моя фризьор Момчил Спасов дали може да ме вземе в неговия салон да правя колежките. Там ходят много певици“, шегува се певицата.

Веднага заваляха и първите желаещи да се доверят на фризьорските умения на певицата. Фенове започнаха да й пишат за свободни часове. „Аз също мога да си запазя час, но не го правя, заради извънредките мерки. Трябва да се спазва дистанция“, заяви тя и за пореден път се отличи от колежките си, които се оказа, че не могат без любимия си фризьор и го посещават дори в това страшно време. Преслава е щастлива, че най-накрая има повече време за семейството си и намират анчин да се забавляват в домашна обстановка.

Вижте още:Няма да повярвате какво прави Преслава с дъщеря си (Видео)Преслава прекарва цялото си свободно време с дъщеря си. Това, разбира се, е съвсем нормално. Напосле…Apr 10 2020skafeto.comПреслава не спира да си похапваПреслава не спира да показва какво си похапва. Добричлийката прекарва времето си под карантина в дом…Apr 2 2020skafeto.com


loading...