нова любов

Анелия е сред най-обичаните от феновете и уважаваните в гилдия поп-фолк певици у нас. Тя успява да поддържа това не само чрез безспорния си талант, но и с премереното си и цивилизовано поведение, което се харесва както на обществото, така и на колегите й. Оказва се, че може би в живота на певицата има и нова любов, която да я окрилява още повече.

Фолкпевицата Анелия отново се носи на гребена на любовта. Новата тръпка на певицата е отпечатана в нейната усмивка и безупречен външен вид, предават от show.blitz.bg. Изпълнителката на „Дай ми още“ сподели в личния си профил във ‘Фейсбук“ огромен букет от червени рози, чиято бройка не можем да преброим. От фотоса веднага заваляха предложения, че става въпрос за изненада от таен обожател.

Дори най-близките й приятели предполагат, че Анелия има таен ухажор, защото не е споделяла с тях да има „пеперуди в стомаха“. Той обаче не бил никак таен за певицата и тя знаела неговото име. И щом споделя изненадата от него, значи има сериозни намерения и като нищо ще се впусне в нова любовта авантюра.

От доста време насам пайнерката не е оповестявала любовния си живот, а от запознати знаем, че повече от година е сама. Преди това въртеше любов с човек от политиката, а преди него с Калоян Арсенов.

Анелия безспорно е една от най-привлекателните жени в България и не страда от липса на ухажори. Тя обаче си търси истинската любов и е убедена, че рано или късно ще я намери. Дотогава се е отдала на усилена работа и усърдни тренировки във фитнес залата с персонален инструктор.Замесиха Емилия, Коко Динев и Анелия в голям скандалПевицата Емилия е поредна жертва на хакерска атака. Този път обаче нещата преляха чашата и освен, че…Aug 8 2019skafeto.comЕто кого не могат да разделят щерките на Анелия и ЛиянаДъщерите и синовете на поп-фолк певиците са не по-малко популярни от своите родители и то без да се …Apr 18 2019skafeto.com

loading...