нова модна тенденция

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Звездите в световен мащаб са постоянно в светлината на прожекторите. Това им се отразява, независимо дали го признават или не. Когато си постоянно в медийното внимание, се стремиш да бъдеш винаги в безупречен вид, да си на висота, да си в крак с модата. Модата от своя страна постоянно се мени и понякога е меко казано странна. Днес ще ви представим коя нова модна тенденция завладя звездите. Става въпрос за полупрозрачните дрехи, които все повече навлизат в облеклото на дамите.

Прозрачните блузи и ризи се радват на все по-голяма популярност и определено ще са истински хит през следващия сезон, пишат от jenata.blitz.bg. Много световноизвестни модни къщи като Loewe, Christian Dior и Tom Ford наблегнаха точно на това, представяйки новите си колекции за пролет 2020, отбелязва Vogue. В модната тенденция веднага се влюбиха и известните дами. Въпреки че навън вече е доста студено, красавици като Джиджи Хадид и Емили Ратаковски, които обожават да се разголват, намериха изход от ситуацията и все по-често залагат на блузки от фина материя, под които прозира сутиенът им.

А някои дори забравят да си сложат такъв и радват окото на противоположния пол с екстравагантния си външен вид. В края на октомври например Джиджи Хадид се разходи по улиците на Ню Йорк с прозрачно поло в цвят бордо, под което се виждаше черният й сутиен, и широк панталон с висока талия в същия цвят. Между другото, Хадид често се появява на публични мероприятия в откровени тоалети.

През септември тя пристигна на парти в Лондон в черен костюм от две части с панталон, а под разкопчаното й сакото се откриваше прекрасна гледка. Единственото, което бе сложила под него хубавицата, бе черен полупрозрачен сутиен. Моника Белучи също е фен на прозрачните блузи и ризи. На ревюто на Dolce & Gabbana тя се появи с бял костюм, а под сакото бе облякла черна прозрачна риза. Кристен Стюарт, Софи Търнър, Кендъл Дженър и Виктория Бекъм също са луди по новата модна тенденция и я следват при всеки удобен случай!
11 холивудски звезди, които са сменили имената сиИмето е визитната картичка на човека. По тази причина ние сме ревностни пазители на правилното му пр…Nov 8 2019skafeto.comЗвездите, които промениха драстично прическите си през 2019 годинаЗвездите, макар известни, са също хора като нас. Те имат своите предпочитания, вкус и интереси и се …Nov 7 2019skafeto.com