нова страст

Независимо от това дали става дума за известна личност или не, хората имат най-различни интереси и хобита, които се опитват да съчетват успешно. Деси Стоянова разкри, че има нова страст в живота си, която ще се опита да въведе като постоянна активност в ежедневието си.

След много неуспешни опити да започне да спортува редовно, Деси Стоянова си даде новогодишно обещание, че този път вече наистина ще започне да ходи на фитнес, предават от show.blitz.bg. Това сподели водещата от Би Ти Ви със своите последователи в Инстаграм. И показа снимка от паметната тренировка, която би трябвало да се превърне в първата крачка от нейния дълъг спортен път.

„Има известно лашкане между решимостта този път наистина да тръгнеш редовно на спорт и съмнението ще издържиш ли… В групата на хората с новогодишните обещания хич не е лесно, ей! И все пак първата крачка е направена!”, коментира тв звездата, пише „Уикенд“.

Много от последователите ѝ счетоха за нужно да обяснят на Деси, че след първата крачка следва и втора, която е далеч по-трудна. Други пък споделиха мнението си, че изглежда идеално и без тренировки. А актрисата Гергана Змийчарова насърчи водещата: „Веднъж като се пристрастиш – няма спиране, така че давай!”, коментира тя.

Десислава Стоянова започва кариерата си във в. „Сега“ през 1998 г. Работи в международния, а след това във вътрешно-политическия отдел на вестника. От 2002 г. се присъединява към екипа на bTV Новините. През следващите 5 години се занимава предимно с политическа журналистика – отразявала е работата на няколко правителства, присъединяването на България към Европейския съюз, процеса срещу българските медици в Либия. Автор е на редица документални филми в bTV Репортерите. През есента на 2007 става заместник-главен редактор на списание „AMICA“. От февруари 2012 г. и до момента е водеща на „Преди обед“ по bTV, заедно с Александър Кадиев.

Вижте още:Деси Стоянова ще води без Сашо Кадиев „Преди обед“ по БТВВодещият заедно с Деси Стоянова предаването „Преди обед“ по БТВ, Сашо Кадиев също ще напусне временн…Jan 19 2019skafeto.comЗавесата падна: Стана ясно къде отива знаковото лице на bTV Деси Стоянова и за каква раздяла говориПадна мистерията с поста на телевизионната водеща Десислава Стоянова, с който хвърли в потрес фенове…Jun 29 2018skafeto.com

loading...