новите панелисти на Гала

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

„На кафе“ се завръща в родния ефир на 6 септември. От предаването са махнати почти всички познати лица, но без водещата. Новите панелисти на Гала ще бъдат Милица Гладнишка и Ромина Тасевска. От старите остава само Илиян Любомиров, който ще влезе в нова роля в предаването, пише Lupa.bg.

Юлиан Константинов и Кристина Патрашкова вече няма да се изявяват в женското шоу. Съдбата на Андреа Банда Банда все още е под въпрос. Никол Станкулова и Гери Малкоданска са в напреднала бременност и няма да се показват на малкия екран поне до края на годината и са приключили с работата си в „На кафе“.


Милица Гладнишка ще смени бременната Гери Малкоданска


Ромина Тасевска взема стола на Никол Станкулова, която също очаква бебе

Зрителите на формата са повече от доволни от промяната, защото в последно време „На кафе“ търпеше сериозна критика от феновете си, които недоволстваха от изтърканите теми и муцуни, които гледат всеки работен ден.

Вижте още:
Предателство в „На кафе“, Гала на нокти заради Банда БандаВлогърката и панелистка в „На кафе“ Андреа Банда Банда вече мечтае да разшири хоризонтите си в профе…Aug 24 2021skafeto.com

Любовна лудост в Нова: Щерката на Гала шокира с признания за сина на Джуджи (СНИМКА)Дъщерята на Гала Мари изуми почитателите си с признания за любовта си към сина на Джуджи – Константи…Aug 23 2021skafeto.com


loading...