новият сезон на Като две капки вода

Снощи стартира новият сезон на „Като две капки вода“. Повечето от участниците са до болка втръснали и познати на зрителите от другото предаване на Маги Халваджиян „Маскираният певец“. Детето-чудо Крисия Тодорова е сред участничките в „Капките“. Очакваше се изпълнителката да е сред евентуалните победители, но в снощния епизод на шоуто Крисия претърпя пълен провал и се изложи с фалшиво пеене, видя Lupa.bg.

Любимката на Слави Трифонов се опита да влезе в образа на голямата Тони Бракстън и това й изигра лоша шега. Тодорова пя изключително фалшиво, а видът й също не наподобяваше американската певица. Въпреки провала, журито се опита да оневини Крисия, защото е само на 17 години, но зрителите бяха безкомпромисни и не спестиха критиките си към младото момиче.

„Неподходяща песен може би е избрала, но това трудно се слушаше“, „Беше ми неудобно да гледам и слушам. Грам не й се получи…добре, че има самочувствие“, „Ужас! Това момиче и преди не ми харесваше как пее, а сега е още по-зле. Самочувствие без покритие, гримирана и облечена като 30 годишна…Трагедия!“ – пишат във фейсбук зрителите на „Като две капки вода“.

Изненадващо, но фолк дивата Алисия се престави доста по-добре от детето-чудо. Изпълнителката на „Прощавам ти“ се превъплъти в сексапилната косоварка Дуа Липа. По всеобщо мнение на журито хубавицата се справи много добре.


loading...