новия Гладиатор

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Ръсел Кроу коментира дългоочакваното продължението на „Гладиатор“, по което работи Ридли Скот. Той ще се излъчи на екран през ноември 2024-та година. Актьорът, който спечели Оскар за ролята си в споменатия филм няма да участва в него, като каза, че „малко ревнува“, пише vesti.bg.

„Вижте, единственото, което изпитвам по повода е лека ревност, защото ми напомня колко млад бях и колко значимо преживяване беше в живота ми,“ сподели Кроу в интервю за Collider.

“Този филм промени живота ми. Промени начина по който хората възприемаха мен и това, което правя. Наистина се чувствам голям късметлия за това, че имах възможността да участвам в толкова много добри филми, но този беше нещо изключително.“

Кроу допълни: „И ето, сега сме 2023 г., този филм е сниман през 1999-та, но ви гарантирам, че някъде по света, тази вечер в праймтайма на някоя телевизия ще се излъчва „Гладиатор. Не всеки филм се радва на такъв дългосрочен успех. Наистина е много специален за мен“.

Ридли Скот режисира продължението, в което ще участва Пол Мескал, а сценарият е дело на Дейвид Скарпа. Има сведения, според които Бари Когън също може да вземе участие в предстоящата продукция.

новия Гладиатор
главната роля на Луций в Gladiator 2 ще бъде Paul Mescal, който съвсем наскоро получи първата си номинация за Оскар за изпълнението си в Aftersun (2022).

В продължението Мескал ще влезе в ролята на Луций, син нс Лусила (Кони Нилсен) и племеник на Комод (Хоакин Финикс).