новото шоу

От известно време от БиТиВи промотират новото шоу, което ще се излъчва на мястото на „Шоуто на Слави“. Въпреки това от телевизията са доста потайни по отношение на името и водещия. Една от тези тайни вече падна и името на предаването е ясно.

„Има такова шоу!“, така ще се казва вечерното предаване на мястото на отпадналото от ефира на bTV шоу на Слави Трифонов, гласи последната неофициална информация по темата, предават от show.blitz.bg. Волно или неволно, името е с пряка препратка към новосформираната политическа партия на Трифонов „Няма такава държава“ и очевидно намига към бившето вече лице на медията, което потъна в дебрите на кабелния ефир.

Новото вечерно шоу трябва да стартира в края на януари, но до момента няма официално потвърждения за датата, името и водещия от страна на телевизията, която рекламира шоуто само с тийзващи видеа. Няколко титуляри за стола на водещия се завъртяха в сферата на спекулациите – на актьора и продуцент Башар Рахал, на музиканта и артист Орлин Павлов, а сред тях попадна и ново лице – сценаристът и стендъп комик Николаос Цитиридис.

Репортер на „ШОУ“ обаче, научи и още едно интересно предположение – че в стола на Дългия е възможно да седне неговият бивш най-близък съратник, а след това и върл враг Росен Петров. След раздялата си със Слави, Росен бе водещ на публицистичното предаване „Нека говорят“ по bTV, което спря заради влизането му в политиката. Тази му кариера обаче приключи скоропостижно и от миналата година Петров отново се завърна в сферата на журналистиката с историческо шоу в „България Он Ер“.

Вижте още:Слави Трифонов – сам и разочарован от женитеСлави Трифонов е сред българските известни личности, които не успяват да намерят точния човек за себ…Jan 6 2020skafeto.comБашар Рахал сяда в стола на Слави?Ново вечерно шоу, което да стартира още преди края на тв сезона, подготвя bTV. То ще заеме мястото н…Jan 1 2020skafeto.com

loading...