нов бизнес модел

Наталия Кобилкина е може би най-известната сексоложка в България. Сега обаче тя се е ангажирала с нов бизнес модел, който за мнозина изглежда меко казано безумен. Ето обаче в какво точно се изразява той.

Наталия Кобилкина редовно скандализира обществеността с различни откровения за секса и най-интимните човешки отношения, пишат от show.blitz.bg. Този път обаче, сексоложката направо изби рибата с хрумката си. Отскоро брюнетката учи жените как да станат богини на тур около Гърция, като по груби сметки това удоволствие ще им струва „скромните“ 1715 лв. Кобилкина сформира група за круиз около 5 гръцки острова и турският курорт Кушадась.

Обиколката с името „Как да се превърнеш в Богиня“ стартира на 16-и август и ще продължи общо пет дни. „Много жени цял живот играят ролята на недоволни от живота си. Те са вечни жертви, чувстват се неоценени, нежелани, необгрижвани и нещастни, пише „Монитор“.

Тези жени постоянно се оплакват от мъжете си и постоянно имат проблеми с парите, килограмите, свекървите, шефките, клиентите, родителите и децата. В някои случаи с едно от изброените неща, а в други случаи – с всички. Тези жени молят Бог за помощ, но сякаш Бог не чува техните молитви и целият им живот си остава едно страдание. Причината – те не искат да поемат отговорност за живота си и я прехвърлят на Бог, мъжете, родителите си или психолозите“, заяви Наталия обясни таргет групата си.

По-рано сексоложката обяви, че липсата на добри вибрации се дължи на детски травми от родителите, липса на правилни примери, неспособност да бъдат приети нови модели на поведение и други. Тя обаче намигна, че круизът няма да е само за семинари, а ще има време и за купони.

Цените за ранно записване варират между 1550 и 1715 лв спрямо това какви екстри съдържа каютата. Очаква се поетапно оскъпяване на пакетите. Междувременно Кобилкина вече се е настанила на корабче в Гърция заедно със съпруга си Такис Дретакис. През последните дни тя е взела решението да се втали.

„Следя жена, която с подобен на моя бизнес изкарва милиони долари и изглежда феноменално добре и тя ми мотивира да отслабна и да измисля нови проекти. И вярвам, че в този живот някой нас ни вдъхновява, а някой ние вдъхновяваме и това е най-добрия начин да се развиваме“, написа още Кобилкина в социалните мрежи.

Вижте още:Наталия Кобилкина изригна с пост във Фейсбук, но коментарът на Драго Симеонов изби рибатаИзвестната сек*оложка Наталия Кобилкина изригна с пост във Фейсбук срещу всички жени, които живеят с…Apr 11 2018skafeto.comСмях: Kултовите изказвания на Наталия Кобилкина за c*кса!На всеки може да се случи да изръси някой и друг бисер, но определени хора, успяват да родят достатъ…Oct 6 2018skafeto.com


loading...