Алисия стораро

Наскоро излезе информация, че една от утвърдените певици в поп-фолка у нас – Алисия, ще се отказва от кариерата си, заради любовта и семейството си. Според слуховете, тя искала да се отдаде напълно на личния си живот, за сметка на професията си. Сега обаче има нов обрат в ситуацията, след като злите езици разкриват, че тя може би готви нова песен и то не с кого да е.

Алисия по всякакъв начин се мъчи да пребори конкуренцията и да успее да се задържи на музикалния пазар. И въпреки че в последно време се е отдала повече на любовния си живот с Мони Филипов, тя продължава да се пъне да пее, предават от show.blitz.bg. На чалга фурията, известна със секс аферите с няколко известни футболисти, й става все по-трудно да се бори с по-успешните си колежки. Още повече, че участията й рязко намаляха, а хората се разочароват от нейните изяви и гледат да не повтарят. Тя обаче е намерила трик за опазване на позиция, който към момента й върши работа.

Напоследък певицата залага само на дуети с по-популярни изпълнители, за да може да се забележи и нейното име. Наш репортер научи, че в най-скоро време ще пусне втори дует с голямата звезда Тони Стораро. Ася, както е истинското име на певицата от Вакарел, се надява покрай известния си колега да бъде и тя забелязана.

За справка: тази година тя пусна дуети с актуалната си колежка Лорена, а след това и с Борис Солтарийски. През 2018 г. издаде първия си дует с Тони Стораро и записа такъв с всенародния любимец Константин. Година по-рано пък „налази“ Илиян, с който имат съвместна песен и през 2016 г. Алисия има дуети още с Теодора, Ванеса и дори „СкандаУ“. За по-голяма слава в клиповете си снима две от любовните си завоевания – Валери Божинов и Ники Михайлов. Всичките й дуетни партньори обаче са крайно разочаровани от непрофесионалното й отношение и надменно поведение.Трус в чалгата: Богат любовник спира Алисия от участияАлисия реши да избере любовта пред кариерата си. Бившата на Ники Михайлов и Валери Божинов рязко нам…Jun 24 2019skafeto.comВрачка помага на Валери Божинов да си върне БилянаВрачка помогнала на Валери Божинов да си върне сръбкинята Биляна Дол, съобщи „Галерия“, като се позо…Aug 21 2019skafeto.com


loading...