Константин и Райна

Константин и Райна са двама от българските поп-фолк изпълнители, които преди години бяха най-разпознаваемият дует на родната сцена. Те творяха музика, която се харесваше на широката публика, като в същото време бяха щастливи заедно и в живота. Когато връзката им се разпадна, двамата продължиха по пътя си сами, като в момента все още са сред най-обичаните от публиката изпълнители.

Дългогодишната сага между Райна и Константин претърпя нов обрат, но този път положителен, пишат от show.blitz.bg. След като двамата се разделиха през 2009-та след шестгодишна връзка, отношенията им постепенно рязко секнаха. Досега! Скорошна снимка на Пилето на поп фолка в социалните мрежи даде се оказа потвърждение за обрата помежду им. Под фотоса в личния профил на Райна, Константин закачливо я пита какво си прави, а тя му отвръща лаконично, че просто си хубавее.

Доколко обаче този уж невинен чат с леко закачливи елементи ще се отрази нормално на съпругата на Константин – Надя, предстои да разберем. Припомняме, че година след раздялата си с Райна, Константин се врече във вярност на красивата Надежда, с която изглеждат все така щастливо влюбени и с гордост отглеждат двете си деца.

Константин Иванов Славчев е роден на 17 юли 1976 г. в гр. София. Известен с първото си име Костантин той е български попфолк изпълнител, а отскоро и съсобственик във известна верига заведения, Plazza Dance Sofia и Plazza Dance Ahtopol. Бащата му Иван работи в системата на МВР, а майка му – Марияна е учителка. Спорта и музиката са негови увлечения от малък, завършва спортното училище „Левски-Спартак“, а с музика започва да се занимава сериозно от 1999 година. Казармата Коцето кара в ШВСМ „Левски“ или т.нар. Спортна рота през периода 1995 – 96 г.

Бивша приятелка на Коцето е друга българска звезда – фолк певицата Райна. През 2006 г. двамата влизат в къщата на Vip Brother (1 сезон), но там Коцето продължава сам към големия финал и става победител. На 17 септември 2010 година се жени за Надежда Стоянова. На 30 ноември 2010 г. се ражда първото му дете – Маряна. На 11 октомври 2015 г. се ражда синът му Александър.Изненада: Райна в обятията на Атанас Месечков (Снимки)Райна е една от най-известните и дългогодишните изпълнителки на поп-фолк сцената у нас. Тя се просла…Sep 25 2019skafeto.comНова драма в живота на РайнаПонятието личен живот се свързва с уединение, интимност и недостъпност от страна на външни хора. В с…Sep 10 2019skafeto.com

loading...