Плеймейтката Нора Недкова има интимна връзка с чувствително по-възрастния от нея полски бизнесмен Конрад Рейзмунд. Тази клюка обикаля светските сайтове от няколко дни. Именно с Конрад Недкова е на ваканция в Мексико, твърдят клюките, пише hotarena.

Истината се оказва коренно различна. Нора наистина е в Мексико, ала не с богато гадже, а с верни приятели.

„Не познавам дори този Конрад“, разкри пред „България Днес“ Недкова. „Даже не знам как изглежда. Не сме си чували имената, както се казва.“ Няколко дни след писанията в родните медии, че Нора е любовница на полския бизнесмен, той се свърза с нея. Конрад също е шокиран от новината, че има авантюра със сексапилното миньонче. И пита Нора откъде идва тази мълва за аферата им.

„Човекът ми пише съобщения. Може би е обвързан и си има някакви проблеми заради писанията, че съм му гадже. Не знам как може да пишат всякакви неща за мен, без да ми звъннат. Не отказвам да давам интервюта и прочие. Винаги съм отзивчива с медиите“, пояснява Недкова.

Нора няма мъж до себе си към този момент. Категорично заяви, че не е златотърсачка.

„Нямам никакъв любовник, който да ме издържа и така нататък. Всичко плащам сама. Сега в Мексико съм с компания”, сподели още от Канкун Нора вестника.

Сексапилното миньонче няма нито една операция по лицето и тялото си. Наскоро в интервю мацето призна, че вече e готова да създаде семейство. Само трябва да срещне принца на бял кон. Пожелаваме й скоро да открие голямата любов!


loading...