Нора Шопова сватба

Нора Шопова е в трескава подготовка за предстоящата тежка сватба, видя Hotnews.bg. Водещата на спортните новини по БНТ вече разпрати поканите, които изцяло отговарят на изискванията на бъдещата младоженка. Красавицата, която е запален еколог, се похвали, че хартията за тях е рециклирана. Поканите за лятната венчавка са запечатани с восъчен печат. За подготовката на баровската венчавка Шопова се е доверила на сватбен агент, който да изпипа всеки детайл на тържеството.

Моделката планира да мине под венчило догодина през август, като се надява дотогава пандемията да е отминала и да може без притеснение да събере най-близките си роднини и приятели. Бившата синоптичка публикува кадър от сватбена фотосесия преди време, а нейна приятелка закачливо я попита дали не се готви за август месец.

„Да, визуализирам си щастието“, отговори Шопова. Манекенката щяла да се опита да запази в тайна подробностите около щастливото събитие и ще съобщи новината чак след като се врече във вярност на дългогодишния си приятел Траян Костов.

Нора Шопова готова със сватбата Нора Шопова готова със сватбата

Преуспяващият адвокат й предложи брак тази година, точно на рождения й ден. Двамата са заедно от няколко години. Запознават се в университета, където следват право. Искрите помежду им бързо прехвърчат и стават гаджета.

Нора Шопова готова със сватбата

За разлика от Нора, Траян продължава развитието си като адвокат и в момента е съосновател на една от водещите консултантски компании у нас, занимаващи се с правни бизнес услуги. Шопова засега няма планове да се захваща със съдебни дела и предпочита да се изявява като модел и ТВ водеща.

 


loading...