Нора Шопова сватба

Нора Шопова готви тежка сватба. Красавицата планира да мине под венчило догодина през август, като се надява дотогава пандемията да е отминала и да може без притеснение да събере най-близките си роднини и приятели, пише в. Галерия.

Бившата синоптичка публикува кадър от сватбена фотосесия преди време, а нейна приятелка закачливо я попита дали не се готви за август месец. „Да, визуализирам си щастието“, отговори Шопова. Манекенката щяла да се опита да запази в тайна подробностите около щастливото събитие и ще съобщи новината чак след като се врече във вярност на дългогодишния си приятел Траян Костов.

Преуспяващият адвокат й предложи брак тази година, точно на рождения й ден. Двамата са заедно от 5 години. Запознават се в университета, където следват право. Искрите помежду им бързо прехвърчат и стават гаджета.

За разлика от Нора, Траян пордължава развитието си като адвокат и в момента е съосновател на една от водещите консултантски компании у нас, занимаващи се с правни бизнес услуги. Шопова засега няма планове да се захваща със съдебни дела и предпочита да се изявява като модел и ТВ водеща, пише Галерия.

Нора Шопова стяга лятна сватба

Вижте още:
Нора Шопова бременна?Бившата синоптичка Нора Шопова май е бременна, шушукат в светските среди. От известно време насам кр…Nov 14 2020skafeto.com

Честито: Нора Шопова се сгодиМоделът и тв водеща Нора Шопова премина в отбора на сгодените жени. Тя получила красив пръстен и пре…Jul 13 2020skafeto.com

loading...