Нургюл Йешилчай
Нургюл Йешилчай

Известната турска актриса Нургюл Йешилчай отдавна се превърна в легенда на турското кино. Тя има невероятна способност да се трансформира майсторски в своите героини и да играе толкова емоционално, че малко хора могат да останат безразлични, докато гледат проекти с нейно участие, пише Труд.

Вниманието на пресата и феновете винаги е приковано не само към нейната творческа дейност, но и към личния й живот, който е стабилен.

Актрисата намери щастието си в лицето на продуцента Неджати Коджабай. Двойката се среща от няколко години. Нургюл и Неджати планираха да се оженят точно преди пандемията, но коронавирусната инфекция и блокирането нарушиха плановете на двойката.

Нургюл Йешилчай няма време да се омъжи (СНИМКИ)
Нургюл Йешилчай и любимият й Неджати Коджабай

Тези дни журналисти попитаха актрисата колко време още ще отлагат сватбата. „Просто нямаме време да планираме празника! Толкова много работа, че нямаме време да се занимаваме с организацията, детайлите, а искаме събитието да бъде запомнящо се. Приятелите ни вече ни се смеят и казват, че те сами ще ни организират сватба и дори ще ни изпратят покани”, каза звездата и добави, че все още се надява да се оженят преди Нова година.

В същото време Йешилчай твърди, че професията и влюбеността са абсолютно незначителни, а основна роля в отношенията играят характерът на партньора, уважението и самият „електрически заряд“, който може да тече между хората, независимо от професиите им.

Последният проект, в който българските зрители гледаха Йешилчай, бе поредицата „Великолепният век. Кьосем“. В него тя се превъплъти в ролята на Кьосем Султан.

Бляскавата Нургюл Йешилчай разгневи турците с тази СНИМКАТези дни една от основните теми сред турските потребители на социалните мрежи е нова снимка на актри…May 13 2021skafeto.com

Актрисата Нургюл Йешилчай взриви интернет с рецепта от баба ѝ за слабеенеРецепта за отслабване, споделена от известната турска актриса Нургюл Йешилчай буквално взриви турски…Feb 17 2021skafeto.com

Нещо странно се случва с Гюлсерен от „Твоят мой живот“? Феновете на Нургюл Йешилчай са в потрес от последните ѝ СНИМКИФеновете на Нургюл Йешилчай са в пълен потрес от последните снимки на бляскавата турска актриса. Зве…Oct 11 2017skafeto.com


loading...