https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

И в делник, и в празник, всеки българин иска да чуе любима песен, която да го докосва както с музиката, така и с изпълнението и с текста си. Песента „България“ на Мая Нешкова е наистина точно такава. Тя е по текст на Цветан Начев, а музиката и аранжиментът са дело на Кирил Икономов. Мая Нешкова е една от любимите изпълнителки на поколения българи. Тя пее още от студентските си години в Естрадния отдел към Българската държавна консерватория. Чудесните й вокални данни бързо й отварят пътя към триото „Обектив“. Веднага след дипломирането си родената в София певица се мести в Благоевград, където става важна част от едноименния оркестър с ръководител Кирил Икономов. Популярността на оркестъра бързо прехвърля границите на България и води до много успешни турнета в Западна Европа, Сърбия и Съветския съюз.Когато чуете тази песен, ще изпитате невероятно удоволствие. Ще ви подейства супер РЕЛАКСИРАЩО! (ВИДЕО)Мелодията е известна, но изпълнението й е божествено. Всичко това е съчетано с много подходящо видео…Feb 27 2017skafeto.com

С Кирил Икономов я свързват не само творчески проекти – двамата сключват брак. През 1995-а година Мая Нешкова прекъсва успешната си кариера, за да роди и отгледа дъщерите си – близначките Веселина и Йоана. Връща се на сцената 10 години по-късно, за да възроди повече от успешно музикалната си дейност.
През 2015 година Мая Нешкова взема активно участие в юбилейния концерт на Мустафа Чаушев „50 години с песните на Мустафа Чаушев“, който се провежда в град София.
През май 2016 година е удостоена от президента Росен Плевнелиев с орден „Св. Св. Кирил и Методий“ – II степен по предложение на министъра на културата Вежди Рашидов за принос в развитието на културата и изкуството.

Ще останете БЕЗ ДЪХ, когато видите тази красота! Песента на Уитни е най-малкото, което ще ви впечатли! (ВИДЕО)Вижте от видеото „танца“ на дубайските фонтани, изпълняван под звуците на безсмъртната хитова песен …Feb 28 2017skafeto.com