фобиите

Всеки от нас, независимо дали е известен или не, има своите страхове и притеснения. Интересно става, когато на показ бъдат извадени фобиите на родните звезди, защото по този начин хората осъзнават, че и те са обикновени хора и се притесняват от определени неща.

И звездите има своите страхове и фобии. Някои от тях са очаквани, други са голяма изненада, пишат от show.blitz.bg. Фолк певицата Алисия през юли тази година беше в творчески застой заради изразеното влияние на ретроградния Меркурий. Звездата е на мнение, че по това време не бива да подписва важни договори, които да я обвързват дългосрочно, тъй като има вероятност желанията й да се променят и по този начин да не постигне първоначалните си искания, пише „Телеграф“.

С подобни нагласи са колегите й Анелия и Константин. Те планират срещи и важни пътувания за други дати, за да гарантират успешното им протичане., През миналата година Коцето дори се допита до астролог, който определи датата за лятната му почивка.

Ромската перла Роксана разказва, че има шесто чувство, което й подсказва кога и как да подходи към осъществяване на професионалните й цели. Тони Стораро има страх от черни котки, определя го като суеверие. „Ако черна котка пресече пътя ми, правя три крачки назад и после тръгвам пак“, откровен е певецът.

Певицата Теодора има страх от вода, от тъмно и високо. В миналото изпълнителката се е давила два пъти и това обяснява страха и от синята бездна. Певицата Ева Пармакова, която изгря в Х Фактор има редица страхове- любопитен е този от клоуни. Страхът на младата изпълнителка е провокиран от филма по романа на Стивън Кинг „То“.

Диляна Попова се страхува от вампири и чудовища. Моделката не гледа ужаси, в миналото е правила опити да проследи някой страховит сюжет и винаги на финала е изпитвала разочарование. Легендата на джаза Васил Петров взе първите си уроци по пилотиране през 2018-а. Той определя действията си като героични, имайки предвид страха от високо.

Певицата Дебора се страхува от злите очи. Тя вярва, че е била урочасвана и, че около нас има много енергийни вампири. Имало е случаи, в които й става лошо в компанията на такъв човек, с когото веднага прекъсва отношенията си. Тя носи червен конец на ръката си, който да я предпазва.

Дизайнерката Мегз също е страдала от зли очи. Като малка щом я заболяла глава, баба й измивала лицето й с вода. И днес Мегз прави същото по детски. Тя е религиозна и знае, че има кой да я пази.

Страх от затворени пространства мъчи Сашка Васева. Тя не веднъж се е жалвала, че страда от тежка клаустрофобия. Споделя, че се бори с този проблем от 1985 година, но безуспешно. Актрисата Ралица Паскалева изпитва ужас от насекоми. „Харесвам ги само ако са десен на роклята ми“, шегува се звездата от „Откраднат живот“.Алисия е неузнаваема без фотошоп (Снимка)Алисия е една от най-известните и обичани от публиката у нас поп-фолк певици. Тя не само ги радва с …Sep 26 2019skafeto.comНов обрат: Алисия „налази“ Тони СторароНаскоро излезе информация, че една от утвърдените певици в поп-фолка у нас – Алисия, ще се отказва о…Sep 14 2019skafeto.com

loading...