огромна тайна на Меган Маркъл

Всеки от нас има тайни, а още по-интересното е, че понякога имаме тайни и от самите нас. Когато правим нещо, без да имаме логично обяснение за това какво ни се случва, често на подсъзнателно ниво изразяваме някаква емоция, страх или амбиция, но без да го осъзнаваме реално. Експерт по езика на тялото разкри огромна тайна на Меган Маркъл именно чрез един такъв жест, който най-вероятно не е осъзнат.

Изглежда, че Меган Маркъл наистина не лъже и изпитва огромно неудобство, когато цялото внимание е насочено към нея, пишат от jenata.blitz.bg. Или поне в това са убедени психолозите. Преди дни експертът по езика на тялото Джуди Джеймс анализира публичните появи на херцогинята на Съсекс и забеляза една интересна и повтаряща се особеност. Когато Меган е на някакво събитие без съпруга си Хари, тя винаги е със спусната коса.

По думите на Джуди, обикновено така правят хората, които смятат, че външният свят е настроен враждебно към тях. Косата е вид бариера, която закрива лицето максимално, доколкото е възможно. От гледна точка на психологията това е защита, благодарение на която човек се чувства в безопасност. Когато е с принц Хари, Маркъл винаги прибира косата си, откривайки лицето си. Изглежда, че когато са заедно, тя чувства подкрепата му и е по-уверена в себе си.

Между другото, психолозите имат доста по-хуманно отношение към бившата актриса, отколкото интернет потребителите. Последните непрекъснато я осъждат и я смятат за арогантна. Те изобщо не вярват на теорията за дискомфорта, свързан с публичността. За експертите е очевидно – херцогинята се опитва с всички сили да съответства на позицията, която заема, но тъй като не е възпитавана в този дух, непрекъснато допуска грешки.

Например на церемонията по откриването на благотворителното събитие на организацията „One Young World“ в зала „Royal Albert Hall“ в Лондон тя излезе на сцената и вместо любезен и студен поздрав, топло прегърна водещата. Гафът, който допусна, вече се обсъжда бурно в мрежата. Интересното е, че на събитието тя бе сама и отново косата й бе спусната.Племенникът на Меган Маркъл се разхожда гол из Холивуд (Видео)Има една поговорка, че човек не си избира семейството. Истината е, че когато става въпрос за Меган М…Oct 9 2019skafeto.comКакво ще правят принц Хари и Меган Маркъл в Африка?В края на септември кралската двойка на принц Хари и Меган Маркъл отиват на първото си по-дълго пъту…Sep 12 2019skafeto.com


loading...