Олга Модева
Олга Модева

Октомври дойде, но все още има хора, които не могат да се настроят на есенна вълна и се опитват да задържат максимално усещането за жаркия сезон… дори това да означава, че трябва да го търсят на далечни места.

Втората подгласничка на „Мис България 2011“ – Олга Модева, определено е от хората, които не могат лесно да се простят с високите температури и слънчевите лъчи.

В момента топмоделът е в живописният португалски курорт Албуфейра, разположен на южното крайбрежие на страната, е известен с лазурните си плажове, тесните улички и яхтеното пристанище, пише Дир.бг.

От арабски името му означава „лагуна“ и пасва идеално на красивото място. То е едно от най-популярните селища, привличащо туристите през горещите месеци, но също така и в края на декември, като на него се спират онези, които искат да избягат от студа и снега, сковали земята покрай Нова година.

През уикенда брюнетката сподели снимка в официалната си Инстаграм страница, на която се радва на благоприятния климат на Португалия. На снимката от плажа Олга е в бански от две части, чийто десен се комбинира синия и жълт цвят, като за да завърши визията си, тя е сложила слънчеви очила и широкопола шапка.

Но Модева продължи да радва последователите си в социалната мрежа, публикувайки съблазнителни кадри от тераса, разположена на покрива на сграда.

На фона на залязващото слънце, тя позира в бял панталон с висока талия, и разкопчана риза без яка, вързана под гърдите, разкривайки дантелен сутиен и пищния си бюст.

Косата ѝ е прибрана на опашка, като само няколко кичура се спускат свободно, а като аксесоар носи единствено слънчеви очила с червени с червени стъкла.

Идилията е допълнена с чаша охладено бяло вино, която красавицата държи в ръка.Ива Екимова отвя Мира и Гала, вижте я на плажа (ГАЛЕРИЯ)Това лято страстите са повече от горещи, поне съдейки по фотосите, които родните популярни личности …Aug 22 2019skafeto.com

Ева Веселинова омагьоса Санторини (ГАЛЕРИЯ)Ева Веселинова, която цял сезон се изявяваше като коментатор в предиобедното шоу „На кафе“, замина н…Aug 16 2019skafeto.com

loading...