Опасно изкушение 23 февруари

„Опасно изкушение“ е сериал, излъчващ се през седмицата по bTV, Теленовелас разкрива какво ще се случи в епизода довечера, 6 декември:

Епизод: 270

Асуман казва на Йълдъз да се опита да отпрати свекърва си.

Йълдъз се съмнява, че Фериде ги записва с телефона си.

Ендер препоръча на Фериде да не бърза да пуска записа на Чаатай.

Изненадващо при Хасан Али се появява младо момиче на име Джансу. То твърди, че покойната му жена не е била нейна леля, а майка. Тя е дошла да го помили за работа, защото наскоро се е преместила в Истанбул.

Шахика и Ендер посещават Зехра. Зехра им споделя, че е говорила с Хасан Али и че той е обещал да им върне акциите.

Двете разкриват на Зехра, че Мерт има дете и го издържа с нейните пари. Ендер ѝ дава адреса, където живее синът на Мерт.

Хасан Али казва на Джансу, че вече е негова дъщеря и той ще я закриля.

Зехра отива да провери адреса. Там ѝ казват, че в къщата не живее никой. Зехра се ядосва на Шахика и Ендер. Това е номер на Мерт, за да скрие истината от жена си.

Зехра вдига скандал на Ендер и Шахика и ги обвинява, че са долни хора.

Чаатай не е съгласен Джансу да живее при баща му.

Ендер предлага да оставят Зехра на мира.

Виж още за епизода в сайта на Теленовелас

Виж още:Довечера в „Опасно изкушение“: Джанер се оплаква от Шахика (5 декември)„Опасно изкушение“ е сериал, излъчващ се през седмицата по bTV, Теленовелас разкрива какво ще се слу…Dec 5 2022skafeto.com

Довечера в „Опасно изкушение“: Шахика отива при Ендер (30 ноември)„Опасно изкушение“ е сериал, излъчващ се през седмицата по bTV, Теленовелас разкрива какво ще се слу…Nov 30 2022skafeto.com


loading...