Опасно изкушение 5 август

„Опасно изкушение“ е сериал, излъчващ се през седмицата по bTV, Теленовелас разкрива какво ще се случи в епизода довечера, 8 юни:

Епизод: 182

Лила и Ийт успяват да съберат семействата си на една маса и да поговорят с тях. Те искат да бъдат заедно и бракът им да просъществува.

Халит категорично е против, защото между двамата винаги ще има социални различия.

Йълдъз получава предложение да започне работа като водеща на прогнозата за времето. Тя решава да приеме предложението и да подпише договор, без да се посъветва с Халит.

Ийт се обижда от думите на Халит и си тръгва. Лила го последва и се качва в колата му. Кая и Халит се скарат.

Кая казва на Ендер, че Ийт вече е голям и трябва сам да решава проблемите си.

Ийт и Лила започват да спорят заради думите на Халит.

Ендер влиза в стаята на Кая и опитва да го съблазни, под претекст че е получила паник атака. Шахика я забелязва и ги прекъсва.

Ендер е притеснена за сина си. Шахика ѝ предлага да направят медитация. Когато излизат от стаята на Кая, двете отново се сдърпват.

Лила разказва на баща си, че Ийт я е свалил насред пътя. Халит се радва, че е бил прав относно големия син на Ендер.

Шахика разпитва племенника си какво се е случило. Той си признава, че е изоставил Лила на пътя. Шахика предлага да му помогне отново да спечели любимата си.

Халит не приема Йълдъз да работи в телевизията.

Зерин споделя със Зехра, че Лейля има намерения към Халит. Зехра се обажда на Ендер. Ендер я моли да разпита Лейля за личния ѝ живот.

Халит се обажда на шефа на телевизията и го информира, че не е съгласен Йълдъз да работи там.

Шахика се запознава със Зерин. Настоява двете да поговорят за Лила.

Зехра предлага на Лейля да излязат и да пият кафе. Дъщерята на Халит започва да разказва на асистентката своя живот. Лейля отрича в момента да има връзка с женен мъж.

Шахика успява да спечели Зерин на своя страна.

Кая и Ендер се уговарят да отидат на вечеря.

Виж още за епизода в сайта на Теленовелас

Виж още:Довечера в „Опасно изкушение“: Ендер си търси съблазняващо бельо (7 юни)„Опасно изкушение“ е сериал, излъчващ се през седмицата по bTV, Теленовелас разкрива какво ще се слу…Jun 7 2022skafeto.com

Довечера в „Опасно изкушение“: Шахика и Ендер отново се спречкват (6 юни)„Опасно изкушение“ е сериал, излъчващ се през седмицата по bTV, Теленовелас разкрива какво ще се слу…Jun 6 2022skafeto.com

Довечера в „Опасно изкушение“: Ендер организира среща (2 юни)„Опасно изкушение“ е сериал, излъчващ се през седмицата по bTV, Теленовелас разкрива какво ще се слу…Jun 2 2022skafeto.com

Довечера в „Опасно изкушение“: Шахика упреква брат си (1 юни)„Опасно изкушение“ е сериал, излъчващ се през седмицата по bTV, Теленовелас разкрива какво ще се слу…Jun 1 2022skafeto.com

Довечера в „Опасно изкушение“: Шахика се прави на пияна (31 май)„Опасно изкушение“ е сериал, излъчващ се през седмицата по bTV, Теленовелас разкрива какво ще се слу…May 31 2022skafeto.com


loading...