Орландо Блум Кейти Пери

Орландо Блум е истинска холивудска звезда. И като такава, той е постоянно ангажиран и отдаден на служебните ангажименти. Не по назад в това отношение остава и половинката му Кейти Пери. Тя от своя страна дава дължимото на музикалната си кариера, както и на участието си в многобройни публични изяви и рекламни клипове.

Ето защо наскоро на Орландо бе зададен логичният въпрос как двамата, предвид, че са толкова заети, успяват да поддържат отношения и да намират време не само един за друг, но и за малката си, двегодишна дъщеря.

И предвид, че Орландо, както и Кейти, винаги са доста дискретни по отношение на личния си живот, този път актьорът бе доста открит. В интервю пред People той повдигна леко завесата за най-съкровените неща около себе си.

„Мисля, че разковничето на здравата връзка между мен и Кейти е във взаимното възхищение един към друг. Най-просто казано ние сме си големи фенове“, казва актьорът. „Харесваме всяко нещо, което прави другият. И най-важното – винаги се подкрепяме. Смятам, че това е страхотно“, допълва звездата от „Карибски пирати“.

46-годишният Орландо и 38-годишната Кейти започнаха да се срещат през 2016 г. и само три години по-късно се сгодиха. И макар и връзката им да не стигна до олтара, тя бе заздравена с нещо много по-значимо – появата на малката Дейзи Дав Блум.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom)

До момента двамата родители категорично държат дъщеря си далеч от медии и социални мрежи и не споделят нейни снимки, пише Metro. „Дъщеря ми е прекрасна, расте изключително бързо, но по-важното е, че е силна и здрава. И не мога да си представя по-голяма благословия“, добавя щастливият баща, който има и по-голям син от връзката си с Миранда Кер.

Все пак Орландо признава, че понякога между него и Кейти възникват конфликти, както при всяка двойка. Но добавя и, че това е нещо нормално, предвид, че са „твърде емоционални хора“. Затова се опитват да превъзмогнат емоциите си и да разговарят повече помежду си. И най-важното, което подчертава актьорът – двамата никога не скучаят, когато са заедно.


loading...