Орлин Павлов дъщеря

Раждането на дете е събитие в живота на човек, когато всичко се променя – приоритети, ритъм на живот, ежедневие… Разбира се, появяват се и нови емоции – щастие, радост, но и умора, изтощение от постоянните грижи, които трябва да полагаме за бебето. Това се отразява на външния ни вид, а когато става въпрос за известни личности, винаги се забелязва. Както се вижда от снимката, Орлин Павлов също изглежда уморен, но за сметка на това е изключително щастлив.

Бащинството започва все повече и повече да променя Орлин Павлов – не само като мисли и нагласи, но и външно, пишат от show.blitz.bg. Синеокият чаровник вече може да се „похвали“ с торбички под очите и доста видимо недоспал вид, за сметка на това пък е на върха на щастието с прекрасната си дъщеричка Елизабет. В началото на годината, когато певецът стана татко за първи път, промени драстично живота си. От явен купонджия, Орлин Павлов се превърна в примерен домошар. „Откакто се роди детето, гледам да си седя у дома, за да си почивам, когато мога“, споделя гласовитият изпълнител и признава, че вече не знае нито какво става по родните клубове, нито какви купони правят колегите му.
Няма да познаете Орлин Павлов след появата на дъщеря му (Снимка)

„Единственият начин да ме видиш навън е, ако съм на работа”, коментира още музикантът пред „Уикенд“. И въпреки че за малката Елизабет се грижела основно майка й Диана, а също и бабите, таткото Орлин Павлов се стараел максимално да помага в каквото може, нищо че от началото на годината до миналия месец той бе зает с работа по филма на Ники Илиев „Завръщане“, както и с големия си концерт на гребната база в Пловдив.

Сега му предстоят изтощителни 12-часови ежедневни репетиции на мюзикъла „Клетниците“ в Софийската опера, в който играе централна роля. Освен това Павлов има и няколко участия из софийските клубове, както и участия на концерти на свои колеги, сред които е и адашът му Орлин Горанов. „Не знам как винаги ще успея да съборя нещо точно когато дъщеря ми е заспала! Диди вечно ме гледа накриво, че съм събудил бебето“, сподели наскоро звездата по време на свое тв участие и искрено разсмя феновете си.

Вижте още:Меган Маркъл и жената на Орлин Павлов като две капки водаБременността и раждането на Мегън Маркъл бяха приковали световното внимание и намираха място на първ…May 13 2019skafeto.comБинго: Най-голямото щастие на света сполетя Орлин ПавловГоляма радост споходи певеца и актьор Орлин Павлов. Той изпита щастието да бъде баща. Днес се е роди…Jan 23 2019skafeto.com

loading...