Орхан Мурад развод

Певецът Орхан Мурад съпругата му и Шенай са в развод. Половинката на певеца вече се е изнесла от жилището, в което живееше с музиканта. Родителите на Сузанита са категорични, че няма връщане назад.

„Истината е, че с Орхан се развеждаме. Решихме го заедно. Смятаме, че така е добре и за двамата. Разводът е по взаимно съгласие. Вече сме подали документи за процедурата. След няколко дни ще излезе решението на съда и няма да сме повече семейство“, призна Шенай.

Проблемите в семейството на популярния изпълнител не са от вчера. Звездната двойка отдавна имала противоречия, кое от кое по-шумно и с драстични последици, разказват приятели на певеца. Кавгите между нея и Орхан Мурад били ежедневие, като всеки обвинява другия за края на брака.

Орхан Мурад и Шенай изкараха заедно почти 20 години.

Вижте още:
Орхан Мурад в откровено интервю за Сузанита и Фестивала на мръсната песенОрхан Мурад напоследък е в медийното внимание не заради професионалните си заслуги, а заради скандал…Jun 18 2020skafeto.com

Орхан Мурад за буйната си младост: Гадже ми открадна 600 бонаДраматично предателство бележи пътя на фолклегендата Орхан Мурад. Бившо гадже, с което живеел заедно…Jun 24 2019skafeto.com


loading...