Ослепителната Ивет: Щастливият брак

Преди няколко дни прекрасната Ивет Лалова и съпругът ѝ – Симоне Колио, отпразнуваха 6 години откакто официално се врекоха в любов един на друг. Двамата са заедно от 2009 г., а сватбената им церемония се състоя през 2013 г. в италианския град Риети, припомня Дир.бг.

От тогава до сега щастието им единствено расте и от ден на ден те изглеждат все по-влюбени.

Днес, като че ли, са малко двойките, които успяват не просто да съхранят пламъка помежду си, но и да го превърнат в истински пожар… Помитаща и всепоглъщаща стихия, която е неподвластна на страничните фактори.

Но Ивет и Симоне определено са от малкото изключения, чиято обич може да послужи за пример на много хора. Между тях, наред с привързаността, съществува приятелство, загриженост и много нежност.

Именно това показа семейството навръх шестата си годишнина, която отбелязаха със снимки в официалните си Инстаграм профили, разкриващи мил жест на съпруга на Лалова към нея.

За подобен повод повечето хора биха решили да се отправят към някоя екзотична дестинация, където да поглезят половинката си в толкова голям разкош, колкото портфейлът им позволява… Но не такъв е случаят с мъжа, който успя да „хване“ най-бързата бяла жена на планетата.

Това, което той направи, разтопи сърцата на множество дами. Както се казва малко, на пръв поглед незначително, но от сърце.

Лалова публикува изображение, на което се вижда как съпругът ѝ върви пред нея по тротоар само с една обувка, а другото му ходило е босо.

„Казват, че щастливият брак е безкористно пътешествие, в което щастието на другия, е от съществено значение за твоето собствено… Дори и това да означава да дадеш обувката си, когато е нужно. Благодаря ти, че се грижиш за мен и ми даваш най-доброто от всичко. Изминаха 6 години от най-щастливия ден в живота ми. 6 години като госпожа Колио“, гласят затрогващите думи на спортистката, които тя написа към фотографията.

Но Симоне също отвърна на кадъра с кадър и не по-малко прочувствени думи. Той сподели снимка от същия миг, само че показваща ходилата на съпругата му, едното с джапанка, а другото – обуто в неговата маратонка.

„Ако се наложи, бих ти дал и нозете си… Просто бягай бързо. Честита годишнина, любов моя. Най-хубавите 6 години от живота ми!“, сподели кинезитерапевтът.За цяло лято Ивет Лалова отиде само веднъж на плаж (ГАЛЕРИЯ)Лятото е времето, когато всички се отдаваме на заслужена почивка, която, заради високите температури…Sep 10 2019skafeto.com

100% естествена красота – Ивет Лалова срещу всички фотошопирани „красавици“ (Снимки)Невероятната българска спортистка Ивет Лалова открай време ни е любимка, разбира се от една страна б…Aug 29 2019skafeto.com

loading...