откраднат живот кръвни връзки
Снимка: NOVA

Есента очакваме новият сезон на „Откраднат живот – Кръвни връзки“. Любимият сериал се завръща на малкия екран с осми сезон и ще върне обратно в продукцията две от най-обичаните й лица – Алекс Алексиев и Димо Алексиев.

Актьорските роли, които започнаха да изграждат историята на сериала, пак са тук и  минало и настояще ще се преплетат. Доктор Василев и доктор Генадиев ще преоткрият семейните отношения и със сигурност ще променят ситуацията от последния епизод на предишния сезон.

Минаха три години, откакто двамата лекари не са част от сериала. А сега се завръщат в него с ясни цели. От дълго време актьорите водят разговори за своята повторна поява в продукцията с продуцента Евтим Милошев, но чак сега е дошло точното време за нея.

Звезда от „Откраднат живот“ спря дъха с фигурата си (СНИМКИ)Въпреки че поредният сезон на „Откраднат живот“ приключи, звездите му тепърва откриват сезона с прел…Jun 9 2019skafeto.com

Освен с двамата стари любимци, „Откраднат живот – Кръвни връзки“ ще ни изненада приятно и с нови лица, които обаче засега се пазят в тайна. А ролята им е ясна – да направят видими някои невидими връзки и да предизвикат лекарите от болницата „Света Анастасия“.

Kакво да очакваме от новият сезон на "Откраднат живот - Кръвни връзки"
Снимка: NOVA

Акцентът в новия сезон ще бъдат именно връзките – тези, които са толкова силни и неразрушими, че могат да бъдат по-важни от личния избор. Кръвните връзки в голяма степен контролират нашия живот, дори да не го осъзнаваме на един или друг етап.

Варненска болница предлага работа на сестра Жекова от „Откраднат живот“Често след успешен сериал актьорите, превъплътили се на екрана в любими герои, са бъркани от зрители…Apr 30 2019skafeto.com

А „Откраднат живот – Кръвни връзки“ ще ни даде конкретни примери как точно се случва това с героите му.

Kакво да очакваме от новият сезон на "Откраднат живот - Кръвни връзки"

В новия сезон отново ще видим препратки към онази 82-а година, когато започва цялата история с двете разменени бебета. А проследяването на различни връзки и последствия ще ни доведе до това, което са персонажите днес.
Ето къде е поканен Юлиян Вергов след „Откраднат живот“Един от българските актьори, по които въздишат много жени, е Юлиан Вергов, който съвсем доскоро имах…Apr 23 2019skafeto.com

loading...