https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Поредният сезон от хитовата медицинска поредица „Откраднат живот“ е към своя край, но в един от последните епизоди на сериала ще видим и едно от актуалните поп фолк имена. Става дума за Илиян Бойдев, по-известен само с малкото си име, който преди години стана особено популярен с майтапчийската си песен „Честит рожден ден“.

Снимка в профила му в социалните мрежи, която той сам е качил, издава предстоящата роля, а на кадъра той изглежда е в ролята на лекуващия доктор.

„Очаквайте скоро“, е написал само поп фолк певецът, с който логично е провокирал и лавина от коментари от страна на своите виртуални последователи.

Участието в популярния сериал пък навярно е разведрило Илиян. Само преди десетина дни той имаше сериозни ядове. Певецът стана жертва на хакери в социалните мрежи. Фолкпевецът се ожали, че някой умишлено пречи на работата му. До този момент обаче не е изнудван за пари, както се случи при други популярни лица с много последователи.

„В Instagram бях достигнал до 40 000 последователи и в момент 10 000 изчезват. Напоследък показваме близост с нашите фенове, но в един момент харесванията почнаха да намаляват. Не сме се постарали да разберем причината. През Instagram популяризирам бизнеса си и каня феновете на моите концерти“, каза Илиян.

Намаляването на последователите и лайковете на публикации е все по-често срещано сред профилите на родните популярни знаменитости. Експертът по киберсигурност Борислав Сестримски обясни, че без разследване няма как да се разбере по какъв начин изчезват последователите в социалните мрежи. „Ако по някакъв начин за определен период от време, някой е бил на вашия компютър, на който сесията не е била затворена, той би могъл да се е представил от ваше име и да е баннал тези 10 000 човека“, добави Сестримски.

Симона Загорова, дъщеря на фолкпевицата Глория, бе изнудвана от хакери, които превзеха профила й. Те искаха голяма сума пари, за да върнат Инстаграм профила на младата певица. С атакувани профили се оказаха още приятелката на Валери Божинов, Благой Георгиев и актьорът Юлиан Вергов, които си платиха и вече се радват отново на своите последователи.

Виж още:Ето коя актриса от „Откраднат живот“ се разведе„Откраднат живот“ е първият български медицински сериал. Когато той излезе за първи път в ефира на т…Nov 11 2019skafeto.com

Неочаквано и много тъжно: Почина голям наш актьор от „Под прикритие“ и „Откраднат живот“Изненадващата новина за кончината на 47-годишния актьор Йосиф Шамли бе съобщена от Съюза на артистит…Oct 29 2019skafeto.com

Алек Алексиев „заби“ кроше на колегата си от „Откраднат живот“ (СНИМКА)Алек Алексиев, който се завърна с гръм и трясък в актуалния сезон на хитовата медицински сериал „Отк…Nov 17 2019skafeto.com