принц отношенията между Хари и Уилям призовава да се ваксинират Ковид-19
Снимка: Paul Townley

Всички, които са имали привилегията да живеят около принцеса Даяна или просто да я наблюдават по телевизията, са на едно мнение – децата винаги са били нейният приоритет. Принцовете Уилям и Хари често придружаваха майка си по време на официални събития, а бъдещият крал на Великобритания дори прави първото си пътуване само година след раждането му.

Всъщност Даяна е тази, която настоява да вземе сина си със себе си на обиколката из Австралия. Според приближените ѝ по това време, тя не е искала да оставя Уилям сам при бавачки, а да се грижи за него сама. В сериала „Короната“ този момент е представен нагледно, като героинята Даяна казва „Едно бебе трябва да бъде с майка си, а не с бавачки“. Дали тези думи наистина са били казани, можем само да гадаем, но едно е ясно – покойната принцеса е била първата дама, която взима бебето си на пътешествие отвъд океана, нарушавайки поредния кралски протокол.

Връзката ѝ с принц Хари също е толкова близка, като Даяна на няколко пъти нарушава протоколите заради сина си.

Тя участва в училищно състезание за Деня на майката, където се събува боса, за да бяга редом с останалите дами. Това противоречи на правилата в кралския двор, но очевидно Даяна не се е интересувала от това. Тя също така води децата си в увеселителни паркове, качвайки се на всяка една от атракциите заедно с тях.

Именно заради тези взаимоотношения между майка и синове, всички се запитаха какво ли щеше да бъде отношението на Даяна към настоящата ситуация между братята. В момента Уилям и Хари живеят на различни континенти, не се знае дали си общуват, като бъдещият крал трябваше да изчака цяла година, преди да види племенничката си Лилибет.


loading...