Моника Валериева прие исляма на официална церемония и вече е мюсюлманка. За това съобщи самата тя, отговаряйки на въпроси на свои последователи в социалната мрежа Instagram. Плеймейтката дори качи снимка от религиозното събитие и сподели подробности за решението да изповядва нова религия.
Официално: Моника Валериева е мюсюлманка

Тя обаче е категорична, че това нейно решение не е свързано с мъж, пише trafficnews.bg.

Ето какво написа Моника, „правописът“ е запазен:

„Приех друга вяра изцяло, заради самата себе си, как се чувствам, къде намерих промяната, спокойствието, вярата, любовта! Една „церемония“ просто е респект, ти или го вярваш в сърцето си или не. Хората имат грешна представа за исляма и ги оприличават като крайно фанатични, което е много грешно“. – пише в свой отговор Моника Валериева.

На проведената церемония, скандалната брюнетка е повтаряла изречение на арабски език, а преди това е дала документите си, за да бъде вписана в регистрите. Тя е имала и правото на избор дали да смени името си с мюсюлманско или да запази своето. Предпочела е да си остане Моника, а след това е получила сертификат, който ще и е необходим, ако реши да посети Мека или да се омъжи.

Плеймейтката сподели и някои факти относно облеклото на мюсюлманката. Валериева казва, че то изцяло зависи от това колко дълбоко вярващ си.

„Облеклото за молитва е с абая и хиджаб от уважение, без обувки и с измити крака и ръце, отворени длани и в посока към Мека. Сега, когато приех исляма нищо не би се променило, освен празниците! Чувствам се по-спокойна и щастлива от моето решение!  Горда съм, че го направих за себе си!“ – споделя още Моника Валериева.

Още:Горещ слух нажежи хайлайфа: Моника Валериева пак лъсна в ХХХ клипСкандалната бръмчалка Моника Валериева е записана до прави любов с по поне 5 години по-млад мъж. Таз…Oct 4 2019skafeto.com

Смях: Андреа и Моника Валериева за важността от големината на „мъжкото достойнство“ (Снимка)Обраната Моника Валериева и прелъстената и изоставена Андреа се изложиха здраво с чат на живо, който…Aug 29 2019skafeto.com

Моника Валериева преди операциите (Снимки)Дупничанката не слиза от новинарските заглавия, след като преди броени дни апаши задигнаха от дома й…Aug 17 2019skafeto.com

loading...