Шапката Маскираният певец

Къци Вапцаров се появи под маската на Шапката в музикалното шоу на Нова телевизия „Маскираният певец“. „Не бях пял от години и ми трябваше време да си припомня как се прави“, разкри водещият на култовото шоу „Невада“ от 90-те години, след като бе разкрит след оспорван дуел с Гарвана.
Падна маската на Шапката в "Маскираният певец"

Къци призна, че го е яд, че не са му се паднали най-подходящите парчета, но обяви, че е благодарен за това, че продуцентите са го поканили да се включи в шоуто. Всъщност никой от журито не успя да го разгадае под маската на Шапката и повечето гадаеха, че зад нея се крие актьорът Станимир Гъмов.

Междувременно стана ясно, че една от вече падналите маски ще се завърне на сцената на предаването с нова визия.

Падна маската на Шапката в "Маскираният певец"

Шапката е десетата свалена маска. В предишните 8 лайфа паднаха костюмите на: Албена Михова (Лъвът), Пеперудата (Прея), Шотландеца (Юлиан Константинов), Бика (Филип Аврамов), Пауна (Иван Звездев), Коконата (Джулиана Гани), Рицаря (Димо Алексиев), Звездата (Бате Енчо) и Бухала (Валентин Михов).

Падна още една маска в „Маскираният певец“Още една маска падна в събота вечер в шоуто „Маскираният певец“, като зад образа на Шотландеца се кр…Oct 20 2019skafeto.com

Панелистите от „Маскираният певец“ най-сетне признаха за Алисия„Маскираният певец“ е новото предаване в ефира на Нова телевизия. Определено на телевизията й бе нео…Nov 11 2019skafeto.com

loading...