Спайдърмен Далече от дома

В началото на месеца, на 5 юли ако сме по-конкретни, по големите екрани започна да се върти „Спайдърмен: Далече от дома“ – вторият самостоятелен филм за Питър Паркър от киновселената на Marvel.
„Спайдърмен: Далечe от дома“ е най-очакваният блокбъстър за лятотоИзглежда, че ни очаква още едно лятно изпълнено с герои в новия блокбъстър филм на Marvel. Това пока…Jun 2 2019skafeto.com

На база трейлъри очакванията бяха, че филмът ще даде на феновете ключа към четвърта фаза от киновселената, но това не се случи. Портите към нея бяха отворени лично от президента на Marvel Studios – Кевин Файги, на изминалия Comic-Con в Сан Диего.

В дебютния си уикенд „Спайдърмен: Далече от дома“ отчете доста солидни приходи, а три седмици след пускането си по кината вече може да се похвали с много сериозно постижение, пише lifestyle.bg.
„Отмъстителите: Краят“ детронира „Аватар“ и стана филм No 1 за всички временаМарвел анонсира повече от вълнуващи новини на Comic-Con International в Сан Диего този уикенд След д…Jul 23 2019skafeto.com

Според The Hollywood Reporter, приходите от филма са надхвърлили 1 милиард долара. Това е едва вторият продуциран от Sony филм, който преминава границата от 1 милиард в бокс офиса. Първият беше „007 координати: Скайфол“ (2012 г.).

333 милиона долара идват от САЩ и 672 милиона от световния бокс офис. „Спайдърмен: Далече от дома“ е 40-ият филм, който преминава границата от 1 милиард и третият за тази година – след „Отмъстителите: Краят“ (2.79 милиарда долара) и „Капитан Марвел“ (1.13 милиард долара).

Анджелина Джоли като бог в нов филм на МарвелПрезидентът на „Марвел“ Кевин Файги представи следващите проекти на студиата на изложението „Комик-к…Jul 22 2019skafeto.com

loading...