Папи Ханс показа двойника си

Казват, че въпреки индивидуалността си, всеки човек има свой двойник… Някой, който дори и да не точно негово отражение, със сигурност много напомня за него.

Неведнъж в интернет пространството са обикаляли снимки, показващи „копия“ на известните личности. Една част от „клонингите“ даже неведнъж са се възползвали от този факт.

Има и знаменитости, които дори сами публикуват кадри в стил „като две капки вода“, споделяйки изненадата си от сходствата между тях.

Сега до очите на Константин Трендафилов, известен повече като Папи Ханс, достигна снимка на неговия двойник, който той сподели в социалната платформа на Инстаграм, пише Дир.бг.

Изпълнителят на „Мама каза“ остана поразен от приликата на непознатото момче с него самия и дори уточни, че в същото време то прилича и на негов приятел, който е DJ.

„Ситуацията е: И питам огледалото т’ва аз ли съм, бе? Т’ва DJ Santo Domingo ли е, бе?“, написа той в едно от историите, които пусна в профила си.

Разгледайте кадрите и сами преценете на кого ви напомня повече.Тита и Папи Ханс с нова провокативна песен (ВИДЕО)Две от най-популярните имена на музикалната сцена в момента у нас – Тита и Папи Ханс с провокативен …Jul 26 2019skafeto.com

Папи Ханс си призна дали е мачкал чаршафите с Тита и Мария ИлиеваПапи Ханс се опитва по всевъзможен начин да преодолее голямата загуба на баща си. Видяхме какъв проф…May 26 2019skafeto.com


loading...