Папи Ханс

Откакто преди няколко месеца официално призна, че сърцето му отново е заето, поетът и певец Константин Трендафилов, станал по-известен като Папи Ханс, не спира да засвидетелства любовта си към своята нова половинка Сара Драгулева, заливайки социалните мрежи с техни общи снимки, пише Дир.бг.

С всеки следващ кадър двамата все по-красноречиво демонстрират силните си чувства, които ясно личат и в последната публикация, появила се в личния Инстаграм профил на музиканта. С нея той за пореден път направи потребителите на виртуалното пространство съпричастни с щастието си, като същевременно опроверга тръгналите наскоро спекулации, че отношенията им с актрисата и модел, позната от сериала „Братя“ и предаването „Преди обед“, са достигнали своя край.

Изпълнителят на „Кекс“ веднъж завинаги прекрати слуховете за раздялата им с две изображения, запечатали изключително интимен момент между двамата. На тях той лежи върху легло в хотелска стая, а в обятията си нежно е притеглил блондинката, която носи единствено силно изрязани черни бикини тип „бразилиана“. Заровила глава в гърдите му, тя стои с гръб към обектива на фотоапарата, поставен на близката маса.

Папи Ханс и половинката му споделиха интимни кадри (СНИМКИ 18+)

Папи Ханс и половинката му споделиха интимни кадри (СНИМКИ 18+)

„Като моряк с лодка“, гласят думите, придружаващи получилия над 18 хиляди харесвания пост, които са препратка към песента му „Моряк“.

Именно във видеото към нея Папи Ханс разкри връзката си с красавицата, взела участие в кадрите, редом с плеймейтката Николета Лозанова, която също застава пред камера. По-късно бившият участник в „Като две капки вода“ сподели, че парчето всъщност е посветено на Сара, както и някои от предишните му творби, излезли през последната година и нещо, защото точно от толкова време са заедно, въпреки че първоначално са предпочели да запазят дискретност, държейки романса си далеч от публичното пространство.

Неотдавна, гостувайки в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, младата дама разказа, че първата крачка е направил Трендафилов, който ѝ е изпратил съобщение във Facebook апликацията Mеssеnger на 14 май 2020 г. Тогава водещият дори показа в ефир екранна снимка на кореспонденцията, положила основите на взаимоотношенията им, прочитайки на глас какво ѝ е написал авторът на романа „Затворисърце“, а именно: „Ей. Май не сме се виждали от сто хиляди години. Какво се случва с теб?“

Тогава Драгулева сподели, че след това в продължение на месец са излизали по срещи, през които са се опознавали, преди официално да променят личния си статус, превръщайки се в двойка. Тя каза още, че той я е спечелил с чувството си за хумор и факта, че не обича да се натрапва.

От своя страна Константин призна по-рано, че е бил привлечен от настоящата си партньорка, защото визуално тя много му напомня на еталона му за жена – холивудската актриса Скралет Йохансон. Разбора се, той допълни, че не само външният ѝ вид е изиграл важна роля в желанието му да бъде с нея. Нейната личност и талант са засилили трепетите му, но на везните сериозно натежал факта, че тя също се изявява в сферата на изкуството, което означава, че би разбрала напълно неговия свят.

Двамата заявяват, че не се ревнуват, а причина за това е, че си имат доверие, което я обезсмисля. Макар и да се обичат, те категорично отхвърлят идеята за сватба, тъй като просто не са привърженици на брака.

Още от Лайфстайл


loading...