Паулина от Фермата

Безобразно издевателство от страна на отпадналата вече участничка Паулина във „Фермата“ бе жестоко осъдено от всички в риалитито. Екзотичната Паулина направо съсипа възлюбения си Красимир, след като се появи лично в предаването, за да му даде обяснение за благата вест, с която го сюрпризира преди два дни, пише Lupa.bg.  

В средата на седмицата българката с никарагуанска кръв извести с писмо Красимир, че е бременна от него. След първоначалния шок той направи купон от щастие с всичките си съфермери. Радостта на бъдещия баща обаче рязко бе прекършена, след като Паулина се появи в шоуто и призна, че бебе няма.

За кратко тя е имала някакви съмнения покрай закъснелия си месечен цикъл, но когато те изчезнали, тя все пак решила да тества Краси, за да провокира истинските му чувства към нея. Така я били посъветвали приятелките й.

Красимир изслуша обяснението на Паулина в пълен ступор и веднага след това се срина. „Боли ме, къса ме отвътре. Всичко ми се срина. Вече си правех планове, мислех име за бъдещото ни дете“, разплака се той.

За да си осигури благоразположението му, Паулина доведе със себе си сина си от предишна връзка, който се запозна с Краси и обяви, че го харесва. През цялото време автомонтьорът обаче не беше адекватен.

Сълзите му разстроиха останалите фермерите и предизвикаха гнева им към поведението на измамницата.

„Паулина не пробва Краси, тя го съсипва!“, разфуча се младият бизнесмен Митко Калайджиев. Военният Станислав беше още по-краен. „Тя е луда, брат!“, отсече той.

Жените в шоуто също застанаха на страната на Красимир и всички дружно го прегърнаха, за да го утешат.

Вижте още:
Участничка във „Фермата“ с голи снимкиИнформацията за голи снимки на участничката в риалитито „Фермата“ Красимира взриви шоуто, пише show.…Nov 21 2019skafeto.com

Мариана Маринова след „Фермата“: Циците не те правят личност!Участничката в шоуто „Фермата“ Мариана Маринова е родена в София, през 2007 година печели титлата „М…Nov 16 2019skafeto.com

Паулина от „Фермата”: Потресена съм от грозните лъжи по мой адресПаулина Ванегас е един от най-колоритните участници в тазгодишния сезон на „Фермата: Нов Свят“. Двам…Nov 6 2019skafeto.com

loading...