певицата Гергана

Певицата Гергана бе на гребена на вълната преди десетина години. След това обаче музикалната й кариера позамря и тя реши тотално да преобърне живота си. В момента тя може да се похвали с голямо постижение, благодарение на което животът й става все по-интересен.

Фолкпевицата Гергана изчезна безследно от музикалната сцена, пишат от show.blitz.bg. Певицата от години не е активна в бранша, а и в медийното пространство гледа да не се показва. Всички се питаха какво се случва с любимата певица, която стана звезда за една нощ с премиерата на тоталния й хит „Губя те бавно“ през 2003г.

Оказа се, че Гергана наистина не гледа вече сериозно на музикалната си кариера и ходи от време на време на участия, но това в никакъв случай не й било приоритет. Отсъствието от сцената тя може да оправдае с нещо много сериозно, за което заслужава похвали.

Няколко години Гергана се мъчи да завърши висшето си образование и най-накрая това е факт. Тя е дипломиран магистър по гемология. Това е наука, която разглежда характеристиките на скъпоценните камъни. Певицата силно се надявала да може да си намери работа по професията и пеенето да превърне в любимо хоби и нищо повече.

Гергана Георгиева Кацарска, по-известна само като Гергана, е българска попфолк певица. Родена на 30 ноември 1984 г. Има сестра с Лазарина в Димитровград. Детството си прекарва във весели игри с по-големите си братовчеди. Неин първи братовчед е футболистът Стойко Сакалиев, с когото като малки често играли футбол.

Още от малка Гергана мечтае да бъде певица – с дрехите и гримовете на майка ѝ, и с някой дезодорант за микрофон, тя „репетирала“ за голямата сцена пред огледалото. Сама се записва в музикалното училище в Димитровград и завършва средното си образование със специалност „поп пеене“.

Гергана бива забелязана след изпратен от нейна приятелка запис от абитуриентския ѝ бал. Тогава най-добрите от музикалното училище в Димитровград изпълнили по няколко песни и Гергана била сред тях. Тодор Димитров – Токича, неин продуцент през първите 5 години от кариерата ѝ, я забелязва и така кариерата ѝ стартира. През 2016 г. завършва Геология в Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

Вижте още:Помните ли фолк фурията Гергана? Това, с което се захвана някогашното Барби, ще ви шашне истински (СНИМКИ)Помните ли фолк фурията Гергана? Кариерата ѝ започна шеметно и много бързо тя се превърна в звезда в…Nov 28 2017skafeto.comГалена заряза всички диети: На певицата изобщо не й пука за едрите бедра и отпуснатия коремПоп-фолк певицата Галена е една от звездите у нас, чиито фенове са изключително активни и критични, …Oct 13 2017skafeto.com


loading...