перфектен родител

Анджелина Джоли сподели една от големите си болки наскоро, а именно, че според нея не можеш да бъдеш перфектен родител. Думите й развълнуваха хората, защото я показаха като съвсем обикновена жена, която също има своите притеснения и тревоги, когато става въпрос за децата й.

Анджелина Джоли смята, че е „невъзможно“ да бъдеш перфектен родител, особено в условията на пандемия. Според нея децата просто искат родителите им да бъдат „честни“ за своите грешки. Актрисата и режисьор има шест деца заедно с бившия си съпруг Брад Пит, пишат от iwoman.bg. Тя написа силно послание към родителите, което беше публикувано в сп. Тime.

„Скъпи родители, мисля за вас. Представям си колко ви е трудно сега. Колко много искате да водите тези, които обичате, през това. Как се притеснявате. Как планирате. Как се усмихвате заради тях, докато вътрешно чувствате, че се разпадате.“ 44-годишната звезда сподели и важен урок – няма как да отговаряш на всички нужди на децата си през цялото време.

„Сега в разгара на тази пандемия от коронавирус мисля за всички майки и бащи, които са с децата си у дома. Те се надяват, че могат да направят всичко правилно, да отговорят на всички нужди и да останат спокойни и позитивни. Едно нещо, което ми помага, е, че знам, че това е невъзможно“. Анджелина смята, че е правилно децата да „не искат“ родителите им да са „перфектни“, стига да могат да бъдат „честни“ с тях за грешките си.

Тя добави: „Прекрасно е да откриеш, че децата ти не желаят да си съвършен. Те просто искат да сте честни. И да полагате максимум усилия. Всъщност, колкото повече пространство имат да бъдат страхотни, когато сте слаби, толкова по-силни могат да станат. Те ви обичат и искат да ви помогнат. В крайна сметка, това е екипът, който градите. И по някакъв начин те също ви отглеждат. Растете заедно“. Наскоро стана ясно, че Джоли ще създаде нова документална поредица с BBC за обучение на деца за пандемията от коронавирус. Проектът ще включва разкази на младежи от различни краища на света, които са в изолация заради извънредното положение.
Източник: БГНЕС

Вижте още:Анджелина Джоли с изненадваща новинаАнджелина Джоли ще продуцира телевизионно шоу, за да научи децата как да забелязват фалшивите новини…Jan 24 2020skafeto.comЗащо дъщерята на Джоли и Пит стана транссексуалнаЕдна от водещите новини, свързана със семейството на Джоли и Пит в последно време бе не за взаимоотн…Dec 21 2019skafeto.com


loading...