БТВ може да се раздели с поредната си знакова фигура, твърди „Уикенд“. Спортният журналист Петър Бакърджиев е на крачка да напусне. Смята се, че може да се влее в редиците на БНТ, където от няколко месеца работи неговата съпруга Гергана Гунчева.БТВ слага Боби Лазаров на спешна диетаКултовият репортер и специалист по окултни събития на БТВ Боби Лазаров успешно успя да замени веселя…Aug 21 2019skafeto.com

Бакърджиев е на щат в БТВ от създаването й преди 19 години. Той е едно от най-разпознаваемите лица в отдел „Спорт“, има няколко награди за работата си, но въпреки това вече години наред длъжността му е на „водещ и репортер“.

Това вбесявало журналиста , който считал, че отдавна е достигнал доста по-високо ниво в професията си и заслужава поне да го обявят за „водещ и коментатор“, което е по-висшата длъжност в отдела.
БТВ губи едно от най-знаковите си лица, пред трансфер е в БНТ (СНИМКА)

С последното „звание“ се пъчат само трима души – всички постъпили на работа в телевизията доста след Бакърджиев. Това са Валери Генов, който работи в БТВ от сравнително скоро, Елена Яръмова, която в момента е в майчинство, и Николета Маданска, която повечето хора в телевизията не обичат, тъй като смятат, че кариерата й се дължи на връзката й с шефа Венелин Петков.Емо Чолаков се връща на бял кон в БТВ, още едно знаково лице иска пак да е в ефира на телевизиятаМариана Векилска и Емил Чолаков може отново да изгреят в БТВ, стана ясно тези дни. Макар че и двамат…Jul 10 2019skafeto.com

На този фон Бакърджиев се чувствал меко казано, неоценен, твърдят служители от БТВ.

Недоволството на Пепи се изострило, когато съпругата му Гергана решила да се върне на работа след второто си майчинство. Това станало миналата есен. Макар да е по-известна като Мис България, Гери от доста време се изявява като спортен журналист и се надявала да я вземат в БТВ, за да работи заедно с половинката си. Там обаче отказали да назначат красавицата.

loading...