Петя Дикова показа корема

Казват, че мъжът е щастлив тогава, когато има за кого да се грижи и кой да го оцени. Е, поетът Илиян Любомиров явно е в отбора на щастливите мъже. Илиян, който от две години живее на семейни начала с щерката на Сашо Диков, публикува снимка на семейството си в социалните мрежи и написа отдолу: „за първи път в живота си знам какво правя. и има кой да ми пази гърба. и има кой да се опре на мен. струва си“.

На снимката Любомиров позира, опрял гръб в половинката си, която е в напреднала бременност, а гушнат в него е синът им Александър.

По-рано, когато съобщиха, че очакват второ дете, Илиян сподели: „Винаги най-много съм мечтал да имам свое голямо, сплотено семейство. Благодаря ти, Петя, че си моята сбъдната и сбъдваща се мечта.

Петя Дикова показа корема

Благодаря и на Господ, че ще си имаме още едно детенце, плод на чистото ни обичане. Щастлив съм“. Синът на Илиян и Петя – Александър, се роди на 22 април 2019 г.

Вижте още:
Петя Дикова бременна с второ детеТелевизионната водеща Петя Дикова е бременна за втори път. Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков очак…Jun 5 2020skafeto.com

loading...