пикантни тайни

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Яна Маринова е сред актрисите у нас, които впечатляват не само с красотата си, но и с таланта си. Тя е решила да открие нови хоризонти за себе си, като сега се е заела със снимането на филм. Оказва се, че именно там Яна Маринова ще разкрие пикантни тайни за себе си.

Яна Маринова има намерение да предизвика бурни вълнения сред феновете си, като им разкрие една от най-пазените си тайни през годините, пишат от show.blitz.bg. Актрисата, която трудно остава незабелязана, откъдето и да мине, ще разтърси с признания. Това ще се случи в новия филм на актрисата, посветен изцяло на жените и вдъхновен от нейна лична тайна. Само половин година, след като направи премиера на последната си кинорожба „Диви и щастливи“, актрисата с дисциплина и дух на спартанец вече е готова със сценария на следващата си творба.

„Осъзнах някои неща за себе си. Това бе момент, в който обърнах малко повече внимание на семейството си, на себе си като жена. И някои неща, които бях потиснала в съзнанието си, изскочиха на повърхността. Оказва, че човек винаги е склонен да прави някакви неразривни връзки с миналото. В същото време е важно да можеш да се радваш на миналото, за да имаш щастливо бъдеще“, призна пред „Монитор“ талантливата актриса. И добави още, че всъщност, „много често ние просто запомняме грешните неща от миналото. На това се основава и сценарият“.

Още тази събота тя и екипът, начело с Любомир Сергеев, който ще отговаря за рекламната визия на филма, ще заснемат първата фотосесия от проекта. Именно тези снимки ще дадат на публиката първи поглед към това, което предстои да се случи на големия екран. А с разпространяването им ще стане ясно и какво е заглавието на филма, който ще послужи като старт на женската кинопоредица, готвена от Яна, информира още изданието.

Този път Маринова се заема сама с продуцирането на филма, но изчаква своя голям партньор и приятел в тази кауза – Луиза Григорова, която е в очакване на първото си дете.

„Тя ми е неразривен партньор чисто емоционално в изграждането на образите, в откриването на тайната, дори покрай това да открия щастие за себе си като жена. Тя ме учи на много неща – да бъда по-мека, по-разбираща като приятел и като партньор в работата, защото аз понякога не се спирам пред никакви препятствия. Вярвам, че аз на нея й вдъхвам увереност в моменти, в които тя излишно се колебае“.

Вижте още:Яна Маринова за филма „Диви и щастливи“, токчетата и животът като цялоКрасивата българска актриса Яна Маринова е една от героините в новата продукция „Диви и щастливи“ на…Jan 27 2020skafeto.comГаф – Яна Маринова падна на земята от смях (ВИДЕО)Всеки има своите малки неудобни моменти, които предизвикват у него чувство на смут. Никой не е застр…Dec 2 2019skafeto.com