Плачков

Юлиан Вергов е един от обичаните от публиката актьори. Същото може да се каже и за Веселин Плачков, който нашумя с впечатляващата си роля на Апостола. Двамата обаче явно не се харесват особено и не са в добри отношения, тъй като преди дни се разрази нов публичен скандал между двамата.

Преди няколко дни като част от журито на новото хитово шоу в родния тв ефир „Маскираният певец“, Юлиан Вергов захапа мното тънко и в същото време доста сериозно колегата си Веселин Плачков, предават от show.blitz.bg.

Плачков, който стана известен с ролята си на Апостола във филма „Дякон Левски“, а сега играе главна роля и в сериала „Пътят на честта“, не остана за дълго длъжен на колегата си, с когото очевидно не са в добри отношения. В събота Вергов заяви в ефир, че единствено Мариана Попова би определила годеника си като великолепен актьор. И отговорът на Плачков не закъсня.

„Благодаря на всички за подкрепата. Каквото и да става от тук нататък най-важният човек е до мен, зад мен и с мен, а Юлиан Вергов може само да си мечтае Мариана Попова да го определи като прекрасен актьор!,“ написа актьорът, който тази година се кандидатира и за общински съветник в Плевен от АБВ.

Юлиан Емилиянов Вергов е български актьор. Завършва актьорско майсторство в Театрален колеж „Любен Гройс“ в класа на професор Цветана Манева през 2001 г. Дебютира на сцената на Народния театър „Иван Вазов“ в „Ромео и Жулиета“ по Уилям Шекспир, постановка на Лилия Абаджиева. Има роли в спектаклите „Чайка“ от Антон Чехов и „Хамлет“ по Уилям Шекспир в НДТ „Сълза и смях“, „Сватбата на Фигаро“ от Пиер дьо Бомарше в Малък градски театър „Зад канала“ / ДТ-Плевен, „Платонав“ от Антон Чехов в НДК-МТИ / ДТ-Сливен, „Присъдата“ по Франц Кафка, „Престъпление и наказание“ по Фьодор Достоевски в Театрална работилница „Сфумато“, „Славей беше“ по Уилям Шекспир, „Амок“ от Пол Клодел в НДК-МТИ, „Козата, или коя е Силвия?“ от Едуард Олби в Народен театър „Иван Вазов“ и CLASS от Чарлс Еверед в Театър 199.Мариана Попова и Веселин Плачков бездомни: Мастит бизнесмен изгонил току-що родилата певица от къщата йМариана Попова и Веселин Плачков са били принудени да напуснат дома си дни преди влизането на актьор…Sep 28 2018skafeto.comМариана Попова роди! Веселин Плачков изхвърча на пожар от „ВИП брадър“ (ЕКСКЛУЗИВНА СНИМКА)Певицата Мариана Попова дари половинката си Веселин Плачков с дъщеричка. За щастливото събитие се по…Sep 20 2018skafeto.com


loading...