Експрезидентът Росен Плевнелиев може да не се отличава с твърде забележителна осанка, но е плейбой №1 във висшия ни политически ешелон с 3 брака зад гърба си, като актуалният е със секссимвола на родната метеорология Деси Банова, пише lupa.bg. Романсът с русокосата синоптичка обаче не се радва на одобрението на семейство Плевнелиеви, като баткото на бившия държавен глава – Румен, тотално е отрязал всякакви контакти с братчето си заради прецъфтялата старлетка.

В Благоевградско упорито се шушука, че крупният бизнесмен Румен наследил патриархалния дух на баща си Асен Плевнелиев, някогашен завеждащ отдел към Окръжния комитет на БКП. Старият комунистически моралист сякаш се преродил в големия си син, който от десетилетия дели постеля със скромната си половинка Павлина и двамата имат цели 5 деца.

Румен прекарва повечето си време в Австрия от години, но напоследък започнал все по-често да се застоява у нас и стартира транспортен бизнес с тежкотоварни автомобили в Благоевград. Въпреки това обаче той избягвал всякакви контакти с брат си и се задоволявал да му прати по някой есемес на Коледа и на рождения му ден.

Заради Деси Банова братът на Плевнелиев не му говори
За разлика от експрезидента, Румен се радва на стабилен брак с 5 деца

„Докато не престане да се мъкне под ръка с тая щракалка, няма да му проговоря. На стари години стана за резил, вместо да тежи в обществото, да пише мемоари, да напарви някоя фондания. Той бръмчи като застаряващ плейбой с нагоре-надолу и се или пред обективите като умопобъркан“, беснеел Румен.

Баткото на експрезидента се ядосвал много и заради постоянните харчове, в които Банова вкарвала Росен. Плевнелиев постоянно засипва синоптичната с дарове за стотици хиляди, като чисто новия Мерцедес, който блондинката направи на нищо след каската на „Цариградско шосе“.

Росен бил на мнение, че Деси ще ошушка до стотинка брат му, който на стари години ще се окаже не само сам, но и ще почука на неговата врата за средства.


loading...