плеймейтката на Рачков

Димитър Рачков се сгоди! Тихата война между актьора и бившата му любима Мария Игнатова съвсем не е приключила. Миналия месец блондинката изненада с подъл удар, като се омъжи за Ивайло „Нойзи” Цветков на скромна сватбена церемония в близкото до София село Житен.

Тъкмо снимките от венчавката им се появиха в медийното пространство и предизвикаха бум, Рачков върна унижението на Мария. Той също показа, че вече е преживял раздялата си с Игнатова, подарявайки годежен пръстен на любимата си. Плеймейтката Анита Димитрова бързо привлече вниманието върху нея и Рачков, публикувайки снимка с диамантното бижу.

Противно на предположенията, че комикът е с Анита само за да повдига самочувствието си и няма сериозни намерения, Рачков се реши на голямата крачка. Твърди се, че се е изръсил солидна 5-цифрена сума за годежния пръстен, а покрай него Анита получила още един подарък – чисто ново BMW.

Съвсем възможно е двамата да кроят планове за сватба, която обаче ще бъде в тесен кръг като тази на Мария и Нойзи, пише „Ретро“.


loading...